![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, I have a Windows 2003 Server, megosztott, rejtett mappák a felhasználók számára. Ezek keresztül csatlakozik egy bejelentkezési parancsfájlt. A probléma az, hogy ha a felhasználó megnyitja a Access 2003 adatbázis nyit hozzáférést, de nem az adatbázisban, ez lassítja le a számítógép, akkor elveszítik a kapcsolatot a szerver és a legtöbb esetben a kiszolgáló befagyasztása és újraindítása szükséges. a záró kép azt mutatja, amikor megpróbálja megnyitni, ha ez lett volna bármit csinálni vele. Ez nagyon bosszantó. Megpróbáltam a különböző hálózati kapcsoló, de az eredmény bekövetkezik.
Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. Köszönöm |
|
|
|||
|
|||
|
Tud felügyeli a hálózati kapcsolat, és hogy mennyi a forgalom halad a szerver és a számítógép között?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ön bármely tűzfal szoftver?
Feltételezem, hogy ez mit próbál tenni http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Csak a tényleges db fájl, ami a szerveren, és nem az adatbázis szerver?