mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Access bendra vairuoti

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 2, 2008, 02:08
Naujas Narys

Default Microsoft Access bendra vairuoti

Hi, I have a Windows Server 2003 with shared, paslėptus aplankus vartotojams. Jie prisijungti per prisijungimo scenarijų. Problema yra ta, kai vartotojas atidaro bet Access 2003 duomenų bazę, ji atveria galimybes, bet ne duomenų bazė, ji lėtina kompiuterio žemyn, jie praranda ryšį su serveriu, o daugeliu atvejų ir serveris bus įšaldyti ir reikia paleisti. užraktas byla rodo bandant atidaryti, jei tai būtų ką nors daryti su juo. Tai yra labai sudėtinga. Aš išbandžiau skirtingas tinklo jungiklio, bet pats rezultatas yra.
Any help būtų labai dėkingi.

Ačiū
Old Rugpjūtis 11, 2008, 12:48
Donorų grupės

galite stebėti tinklo ryšį ir pamatyti, kiek srauto praeinant tarp serverio ir kompiuterio?

Old Rugpjūtis 11, 2008, 13:36
Moderatorius Grupė

Ar naudojate kokius nors ugniasienės programinę įrangą?

Manau tai, ką bando daryti
http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx

Tai tik faktinės BP failas yra serveryje, o ne duomenų bazės serverio?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Microsoft Access 2007 "Cant atidaryti bet kokį failą sulemanzubidi Office Suites & Applications 0 15 spalis 2009 02:05
XP & Vista Bendri disko C: Katana Windows "operacinės sistemos 3 Birželis 16, 2009 03:08
Nepavyko prieiti prie bendrai naudojamų aplankų per bevielį ryšį Ballnplaya Networking, Modems & VoIP 1 Birželis 15, 2009 06:13
Microsoft Access, Microsoft Windows 98 alanturner81 Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 31, 2008 12:13
Microsoft Access Troubles Tiger Bowden Office Suites & Applications 1 11 sausis 2008 08:11
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.