![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I have a Windows Server 2003 with shared, paslėptus aplankus vartotojams. Jie prisijungti per prisijungimo scenarijų. Problema yra ta, kai vartotojas atidaro bet Access 2003 duomenų bazę, ji atveria galimybes, bet ne duomenų bazė, ji lėtina kompiuterio žemyn, jie praranda ryšį su serveriu, o daugeliu atvejų ir serveris bus įšaldyti ir reikia paleisti. užraktas byla rodo bandant atidaryti, jei tai būtų ką nors daryti su juo. Tai yra labai sudėtinga. Aš išbandžiau skirtingas tinklo jungiklio, bet pats rezultatas yra. Any help būtų labai dėkingi. Ačiū |
|
| |||
| |||
| galite stebėti tinklo ryšį ir pamatyti, kiek srauto praeinant tarp serverio ir kompiuterio?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar naudojate kokius nors ugniasienės programinę įrangą? Manau tai, ką bando daryti http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Tai tik faktinės BP failas yra serveryje, o ne duomenų bazės serverio?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Microsoft Access 2007 "Cant atidaryti bet kokį failą | sulemanzubidi | Office Suites & Applications | 0 | 15 spalis 2009 02:05 |
| XP & Vista Bendri disko C: | Katana | Windows "operacinės sistemos | 3 | Birželis 16, 2009 03:08 |
| Nepavyko prieiti prie bendrai naudojamų aplankų per bevielį ryšį | Ballnplaya | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 15, 2009 06:13 |
| Microsoft Access, Microsoft Windows 98 | alanturner81 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 31, 2008 12:13 |
| Microsoft Access Troubles | Tiger Bowden | Office Suites & Applications | 1 | 11 sausis 2008 08:11 |
| Temos įrankiai | |
| |