menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Microsoft Access na zdieľanom disku

Reply

Thread Tools
Old 2. júla 2008, 02:08
Nový člen skupiny

Default Microsoft Access na zdieľanom disku

Dobrý deň, mám Windows 2003 Server so zdieľanú, skrytého priečinka pre užívateľa. Sú pripojiť pomocou prihlasovacieho skriptu. Problém je v tom, že keď užívateľ otvorí akékoľvek databázy Access 2003 otvára prístup do databázy, ale nie je to spomaľuje PC nadol, stratí ich súvislosť so serverom a vo väčšine prípadov servera zmrazí a potrebujú restartoval. blokovacej súbor zobrazuje pri pokuse o otvorenie alebo v prípade, že by mal niečo robiť. Je to veľmi frustrujúce. I vyskúšalo inej sieti switch, ale rovnakého výsledku dochádza.
Pomoci by bolo veľmi oceňuje.

Vďaka
Old 11. augusta 2008, 12:48
Darcu Skupina

môžete sledovať na sieťové pripojenie, a pozrite sa, koľko prevádzky je procházející medzi serverom a počítačom?

Old 11. augusta 2008, 13:36
Moderátor skupiny

Ste použitia akejkoľvek firewall?

Predpokladám, že to je to, čo sa snažíme robiť
http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx

Je len skutočné NR súbor, ktorý je na serveri, nie databáze servera?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Microsoft Access 2007 Cant Open ľubovoľného súboru sulemanzubidi Office & Aplikácie 0 15.října 2009 02:05
XP & Vista, Zdieľaná C: Drive Katana Operačné systémy Windows 3 16. júna 2009 03:08
Nemožno získať prístup k zdieľaným zložkám prostredníctvom bezdrôtového pripojenia Ballnplaya Siete, Modemy & VoIP 1 15. jún 2009 06:13
Microsoft Access pre Windows 98 alanturner81 Operačné systémy Windows 3 31. marec 2008 12:13
Microsoft Access Troubles tigre Bowden Office & Aplikácie 1 11. januára 2008 08:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.