![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, mám Windows 2003 Server so zdieľanú, skrytého priečinka pre užívateľa. Sú pripojiť pomocou prihlasovacieho skriptu. Problém je v tom, že keď užívateľ otvorí akékoľvek databázy Access 2003 otvára prístup do databázy, ale nie je to spomaľuje PC nadol, stratí ich súvislosť so serverom a vo väčšine prípadov servera zmrazí a potrebujú restartoval. blokovacej súbor zobrazuje pri pokuse o otvorenie alebo v prípade, že by mal niečo robiť. Je to veľmi frustrujúce. I vyskúšalo inej sieti switch, ale rovnakého výsledku dochádza. Pomoci by bolo veľmi oceňuje. Vďaka |
|
| |||
| |||
| môžete sledovať na sieťové pripojenie, a pozrite sa, koľko prevádzky je procházející medzi serverom a počítačom?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste použitia akejkoľvek firewall? Predpokladám, že to je to, čo sa snažíme robiť http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Je len skutočné NR súbor, ktorý je na serveri, nie databáze servera?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Microsoft Access 2007 Cant Open ľubovoľného súboru | sulemanzubidi | Office & Aplikácie | 0 | 15.října 2009 02:05 |
| XP & Vista, Zdieľaná C: Drive | Katana | Operačné systémy Windows | 3 | 16. júna 2009 03:08 |
| Nemožno získať prístup k zdieľaným zložkám prostredníctvom bezdrôtového pripojenia | Ballnplaya | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 15. jún 2009 06:13 |
| Microsoft Access pre Windows 98 | alanturner81 | Operačné systémy Windows | 3 | 31. marec 2008 12:13 |
| Microsoft Access Troubles | tigre Bowden | Office & Aplikácie | 1 | 11. januára 2008 08:11 |
| Thread Tools | |
| |