![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, имам Уиндоус 2003 сервера са схаред, скривене фасцикле за кориснике. Они повезују путем скрипте. Проблем је да кад корисник отвори било коју базу података Аццесс 2003 отвара га, али не и приступ бази података, она успорава пц доле, они губе везу са сервером и у већини случајева помоћник ће замрзнути и треба поновно подизање система. за закључавање филе приказује када покушавате да отворите, ако да би имао било какве везе са њом. Врло је фрустрирајући. Покушао сам пребацити неку другу мрежу, али исти резултат јавља. Било који помоћ би било много поштовати. Хвала |
|
| |||
| |||
| можете пратити мрежне везе и видети колико транспорта пролази између сервера и ПЦ?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли користите било који фиреуалл софтвер? ЈА претпоставити то је оно што се покушава да учини хттп://оффице.мицрософт.цом/ен-ус/ац...408601033.аспкс То је једина стварна ДБ датотеку која је на серверу, а не датабасе сервера?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант програму Мицрософт Аццесс 2007 отворите било који Фајл | сулеманзубиди | Оффице & Апплицатионс | 0 | 15. Окт 2009 02:05 |
| КСП па Видик, Заједничка Ц: диска | Катана | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 16. јуна 2009 03:08 |
| Не може да приступи дељеном датотекама путем бежичне везе | Баллнплаыа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 15. јуна 2009 06:13 |
| Мицрософт Аццесс на Уиндоус 98 | алантурнер81 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 31 март 2008 12:13 |
| Мицрософт Аццесс невоља | тигар боуден | Оффице & Апплицатионс | 1 | 11 јануар 2008 08:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |