![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben Windows 2003 ile sunucunuz varsa paylaşılan, kullanıcılar için gizli klasörler. Bir oturum açma komut dosyası ile bağlayın. Sorun, bir kullanıcı ama veritabanı erişimi değil açılır herhangi bir erişim 2003 veritabanı açılır, bu aşağı, bu sunucu ve bir çok durumda, sunucu ve dondurmak olacak yeniden başlatılması gerekir ile bağlantıyı kaybetmek PC yavaşlatır. Eğer bu nasıl bir şey olurdu kilitleme dosya gösterir açmaya çalışırken,. Bu çok korkutucu. Ben farklı bir ağ anahtarı denedi aynı sonucu oluşur. Any help would be greatly appreciated. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| , şebeke bağlantısı izleyebilir ve ne kadar trafik sunucu ve PC arasında geçmektedir göremiyorum?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir güvenlik duvarı yazılımı kullanıyor musunuz? Bunu yapmak için çalışıyoruz farzediyorum http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Bu sunucuda yalnızca gerçek DB dosyası, bir veritabanı sunucusu nedir?