![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене Windows 2003 Server з загальним, приховані папки для користувачів. Вони з'єднують за допомогою сценарію входу. Проблема в тому, що, коли користувач відкриває будь-яку базу даних Access 2003 він відкриває доступ, але не базу даних, він уповільнює ПК вниз, вони втрачають зв'язок з сервером, і в більшості випадків сервер буде заморозити і необхідності перезавантаження. замок файлу показує, при спробі відкрити, якщо це буде мати нічого спільного з нею. Це дуже засмучує. Я пробував різні перемикання мережі, але той же результат, відбувається. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ви можете слідкувати за підключення до мережі і подивитися, скільки трафіку проходить між сервером і комп'ютером?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи ви брандмауер програмне забезпечення? Я вважаю, це те, що ви намагаєтесь зробити http://office.microsoft.com/en-us/ac...408601033.aspx Це тільки сам файл БД, що знаходиться на сервері, а не сервером баз даних?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Access 2007 нахиляє відкрити будь-який файл | sulemanzubidi | Office Suites & Застосування | 0 | 15 жовтня 2009 02:05 |
| XP & Vista, загальна диск С: | Катана | Операційні системи Windows | 3 | 16 червня 2009 03:08 |
| Не можна отримати доступ до загальних папок через бездротове з'єднання | Ballnplaya | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 червня 2009 06:13 |
| Microsoft Access на Windows 98 | alanturner81 | Операційні системи Windows | 3 | 31 березня 2008 12:13 |
| Microsoft Access Смутного | Tiger Боуден | Office Suites & Застосування | 1 | 11 січня 2008 08:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |