![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз наскоро се научи да използва MicrosoftAccess и въпреки че съм използвал обучение инструменти в мрежата, предоставени от "Майкрософт" Аз съм все още малко загубени с някои неща.
Аз се опитвам да се разработи обучение / квалификация, база данни, където бих искала да търсят хора с определена квалификация уточнява квалификацията и обратно търси служител на информация и отделните квалификации уточнява името им. Възможно ли е да бъде в състояние да произвежда падащи менюта, при поискване, където стойностите в падащото меню са прехвърлени към желаната места (бивше запитвания и форми). Също така е възможно да открие заявки / форми, които изискват спецификацията (например като диво карта за критериите в заявките), където спецификациите са свързани директно към свързани форма, без да е необходимо повторно да пишете? Всяка помощ ще е много оценявам |
|
|
|||
|
|||
|
Можете да се пренесат падащ списък чрез код (VBA) или от поглед-горе таблица.
Можете да приемете съдържанието на текста, кутия или падащия и фуражите, че в нито едно запитване, отново чрез VBA. И вие може да провери данните, преди то да стане премина към въпроса за откриване на грешки, твърде типичен потребител, отново в VBA. EG отхвърлят не-числени данни, тъй като е ясно, лошо или отхвърли нещо, че не е валидна дата. Все пак това е малко, тъй като аз последно върши, и без копие на вашата база данни, която да работят, не мога да пиша код за теб. |