menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Microsoft Access Troubles

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2008, 21:04
Nový člen skupiny

Nedávno jsem se dozvěděl na použité MicrosoftAccess a přestože jsem použil výukové nástroje na čisté poskytované společností Microsoft jsem ještě trochu ztratil s některými věcmi.

Já jsem se snaží vyvinout školení / kvalifikaci databáze, kde bych chtěl hledat lidi, se zvláštním uvedením kvalifikace kvalifikace a inverzně hledá zaměstnance na detaily a individuální kvalifikace s uvedením jejich jména.

Je možné, aby byl schopen produkovat rozbalovacím menu na vyžádání, je-li hodnoty v rozbalovacím menu jsou převedeny do požadovaného místa (ex dotazů a formulářů).

Také je možné otevřít dotazy / tiskopisy, které vyžadují specifikaci (např. jako divoká karta pro kritéria v dotazech), kde specifikace se přímo vztahují ke spojené podobě, aniž by bylo třeba opakovat zadáním?

Jakákoli pomoc by byla velmi oceňována
Old 11 leden 2008, 08:11
Člen Skupina

Můžete osídlit kapka-down list přes kód (VBA), nebo si od-do tabulky.

Můžete mít obsah jakéhokoli textového pole nebo kapka-down a krmivo, které do jakéhokoli dotazu, opět pomocí VBA.

A můžete ověřit data před tím, než se dostane k předání dotazu detekovat chyby příliš běžný uživatel, a to opět ve VBA. EG odmítnout non-číselné údaje jako zjevně špatné nebo odmítnout něco tak není platné datum.

Nicméně je to nějakou dobu trvat, protože jsem to udělal, a bez kopii databáze do práce, ze nemohu psát kód pro Vás.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.