![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem se dozvěděl na použité MicrosoftAccess a přestože jsem použil výukové nástroje na čisté poskytované společností Microsoft jsem ještě trochu ztratil s některými věcmi. Já jsem se snaží vyvinout školení / kvalifikaci databáze, kde bych chtěl hledat lidi, se zvláštním uvedením kvalifikace kvalifikace a inverzně hledá zaměstnance na detaily a individuální kvalifikace s uvedením jejich jména. Je možné, aby byl schopen produkovat rozbalovacím menu na vyžádání, je-li hodnoty v rozbalovacím menu jsou převedeny do požadovaného místa (ex dotazů a formulářů). Také je možné otevřít dotazy / tiskopisy, které vyžadují specifikaci (např. jako divoká karta pro kritéria v dotazech), kde specifikace se přímo vztahují ke spojené podobě, aniž by bylo třeba opakovat zadáním? Jakákoli pomoc by byla velmi oceňována |
|
| |||
| |||
| Můžete osídlit kapka-down list přes kód (VBA), nebo si od-do tabulky. Můžete mít obsah jakéhokoli textového pole nebo kapka-down a krmivo, které do jakéhokoli dotazu, opět pomocí VBA. A můžete ověřit data před tím, než se dostane k předání dotazu detekovat chyby příliš běžný uživatel, a to opět ve VBA. EG odmítnout non-číselné údaje jako zjevně špatné nebo odmítnout něco tak není platné datum. Nicméně je to nějakou dobu trvat, protože jsem to udělal, a bez kopii databáze do práce, ze nemohu psát kód pro Vás. |