μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Microsoft Access Troubles

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Ιανουαρίου 2008, 21:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω μάθει να χρησιμοποιούνται πρόσφατα MicrosoftAccess και αν και έχω την εκμάθηση εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την καθαρή παρέχονται από τη Microsoft είμαι ακόμη λίγο χάνεται με κάποια πράγματα.

Είμαι προσπαθεί να αναπτύξει ένα εκπαιδευτικό / προσόντα βάση δεδομένων όπου θα ήθελα να αναζητήσετε άτομα με ιδιαίτερα προσόντα προσδιορίζοντας τα προσόντα και αντιστρόφως αναζήτηση εργαζόμενου λεπτομέρειες και τα επιμέρους προσόντα προσδιορίζοντας το όνομα τους.

Είναι δυνατόν να είναι σε θέση να παράγει drop down μενού, κατόπιν αιτήσεως, εφόσον οι τιμές των drop down μενού μεταφέρονται στην επιθυμητή τοποθεσίες (πρώην ερωτήματα και έντυπα).

Επίσης είναι δυνατόν να ανοίξει αναζητήσεις / μορφές που απαιτούν προδιαγραφές (για παράδειγμα σαν μια άγρια κάρτα για τα κριτήρια του αναζητήσεις), όπου οι προδιαγραφές που συνδέεται άμεσα με μια μορφή που συνδέονται με την απαιτείται επανειλημμένη πληκτρολόγηση;

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλόδεκτα
Old 11 Ιανουαρίου 2008, 08:11
Μέλος Ομάδα

Μπορείτε να κατοικηθεί μια αναπτυσσόμενη λίστα μέσω κώδικα (VBA) ή από ένα look-up πίνακα.

Μπορείτε να πάρετε το περιεχόμενο του κάθε κειμένου ή drop-down και τις ζωοτροφές ότι σε κάθε ερώτημα, και πάλι με τη χρήση της VBA.

Και μπορείτε να επικυρώνει τα δεδομένα πριν να γίνεται για να περάσει το ερώτημα για τον εντοπισμό λαθών πολύ τυπικό χρήστη, και πάλι σε VBA. EG απορρίψει μη αριθμητικά δεδομένα, καθώς είναι σαφές ότι κάτι λάθος ή να απορρίψει ως μη έγκυρη ημερομηνία.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία φορά, ενώ από τότε που συνέβη αυτό, και χωρίς ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων σας για την εργασία από, δεν μπορώ να γράψω κώδικα για εσάς.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.