manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Microsoft Access nevolja

Reply

Thread Tools
Old 7 siječnja 2008, 21:04
Novi član grupe

Default Microsoft Access nevolja

Ja sam nedavno saznala da koriste MicrosoftAccess i iako sam koristio learning alata na internetu koje Microsoft još uvijek sam malo izgubila sa nekim stvarima.

Im 'težak to razviti trening / kvalifikacije bazu gdje Htjela bih search za osobe s posebnim kvalifikacijskim navodeći kvalifikacije i obrnuto traže zaposlenika detalje i individualnih kvalifikacija navodeći svoje ime.

Da li je moguće biti u stanju proizvesti drop-down menija na zahtjev, u kojem vrijednosti u padajućem izborniku se prenose na željene lokacije (ex upite i oblici).

Također ga je moguće otvoriti upite / obrasci koji zahtijevaju specifikaciju (npr. poput divlje kartice za kriterija u upitima), gdje su specifikacije odnose na izravno povezani obrazac ponavljaju bez potrebe tipkati?

Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati
Old 11 siječanj 2008, 08:11
Member Group

Default Microsoft Access nevolja

Možete popuniti jedan padajući popis preko koda (VBA) ili iz pregledna tablica.

Možete uzeti sadržaja ili bilo kojeg tekstualnog okvira padajućeg feed i na bilo koji pojam, ponovo koristeći VBA.

I možete provjeriti podatke prije nego što dobije preneta na upit korisniku karakteristični za otkrivanje pogrešaka previše, opet u VBA. EG odbijanje non-numerical data kao jasno krivu ili odbiti nešto što nisu valjani datum.

Međutim to je vrijeme otkad sam zadnji je to učinio, i bez kopiju baze podataka na rad s, ne mogu napisati kod za vas.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Microsoft Access 2007 licemjerje OpenBSD bilo koje datoteke sulemanzubidi Office & Applications 0 15 listopad 2009 02:05
(Microsoft MN-500 Router) Ne može se pristupiti Base Station Uprava Alat veleron11 Networking, Modemi & VoIP 0 6. lipnja 2009 14:02
Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access simon1990 Web Browsers & FTP Klijenti 2 10. travanj 2009 01:14
Microsoft Access na zajedničku pogon bigyin Office & Applications 2 11. kolovoz 2008 13:36
Microsoft Access na Windows 98 alanturner81 Windows Operating Systems 3 31. ožujak 2008 12:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.