![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno saznala da koriste MicrosoftAccess i iako sam koristio learning alata na internetu koje Microsoft još uvijek sam malo izgubila sa nekim stvarima. Im 'težak to razviti trening / kvalifikacije bazu gdje Htjela bih search za osobe s posebnim kvalifikacijskim navodeći kvalifikacije i obrnuto traže zaposlenika detalje i individualnih kvalifikacija navodeći svoje ime. Da li je moguće biti u stanju proizvesti drop-down menija na zahtjev, u kojem vrijednosti u padajućem izborniku se prenose na željene lokacije (ex upite i oblici). Također ga je moguće otvoriti upite / obrasci koji zahtijevaju specifikaciju (npr. poput divlje kartice za kriterija u upitima), gdje su specifikacije odnose na izravno povezani obrazac ponavljaju bez potrebe tipkati? Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati |
|
| |||
| |||
| Možete popuniti jedan padajući popis preko koda (VBA) ili iz pregledna tablica. Možete uzeti sadržaja ili bilo kojeg tekstualnog okvira padajućeg feed i na bilo koji pojam, ponovo koristeći VBA. I možete provjeriti podatke prije nego što dobije preneta na upit korisniku karakteristični za otkrivanje pogrešaka previše, opet u VBA. EG odbijanje non-numerical data kao jasno krivu ili odbiti nešto što nisu valjani datum. Međutim to je vrijeme otkad sam zadnji je to učinio, i bez kopiju baze podataka na rad s, ne mogu napisati kod za vas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Microsoft Access 2007 licemjerje OpenBSD bilo koje datoteke | sulemanzubidi | Office & Applications | 0 | 15 listopad 2009 02:05 |
| (Microsoft MN-500 Router) Ne može se pristupiti Base Station Uprava Alat | veleron11 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 6. lipnja 2009 14:02 |
| Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 10. travanj 2009 01:14 |
| Microsoft Access na zajedničku pogon | bigyin | Office & Applications | 2 | 11. kolovoz 2008 13:36 |
| Microsoft Access na Windows 98 | alanturner81 | Windows Operating Systems | 3 | 31. ožujak 2008 12:13 |
| Thread Tools | |
| |