![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי לאחרונה נודע ל השתמשו MicrosoftAccess ולמרות שאני השימוש בכלים למידה ברשת מסופק על ידי מיקרוסופט אני עדיין קצת לאיבוד עם כמה דברים. אני מנסה לפתח הכשרה / איוך הנתונים שבו אני רוצה לחפש אנשים עם הסמכה לציין במיוחד את ההסמכה ואת הפוך המחפשים עובדים של םיטרפ בודדת איוך לציין את שמו. האם ניתן יהיה מסוגל לייצר הנפתחת תפריטים על הבקשה, שבו ערכים לתפריט הנשלף מועברות אל הרצוי מיקומים (לשעבר שאילתות וצורות). כמו כן האם ניתן לפתוח שאילתות / טפסים שדורשים מפרט (כמו למשל עבור כרטיס פרוע בקריטריונים של שאילתות), שבו מפרט מתייחסות ישירות מקושרת טופס ללא צורך להקליד שוב ושוב? כל הסיוע יהיה הרבה יותר מוערך |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לאכלס רשימה נפתחת באמצעות קוד (VBA) או מ-מבט למעלה הטבלה. אתה יכול לקחת את התוכן של כל טקסט או בתיבה הנפתחת ואת העדכון לתוך כל שאילתה, שוב באמצעות VBA. ואתה יכול לאמת את הנתונים לפני שהיא מקבלת העביר את השאילתה כדי לאתר שגיאות אופייניות משתמש גם ב-VBA שוב. EG לדחות שאינם נתונים מספריים בבירור לדחות משהו לא נכון או לא להיות תאריך חוקי. עם זאת, זה הרבה זמן מאז שאני עשיתי את זה האחרון, ולא עותק של הנתונים מ לעבוד, אני לא יכול לכתוב את הקוד בשבילך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Microsoft Access 2007 צביעות לפתוח כל קובץ | sulemanzubidi | חבילות Office & Applications | 0 | 15 אוקטובר 2009 02:05 |
| (Microsoft MN-500 הנתב) אין אפשרות לגשת Base Station כלי ניהול | veleron11 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 6 יוני 2009 14:02 |
| בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -10 לאפריל 2009 01:14 |
| גישה משותפת של מיקרוסופט על הכונן | bigyin | חבילות Office & Applications | 2 | 11th אוגוסט 2008 13:36 |
| מיקרוסופט הגישה ב-Windows 98 | alanturner81 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 31 מרץ 2008 12:13 |
| שרשרת כלים | |
| |