mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Access Troubles

Reply

Temos įrankiai
Old 7 sausis 2008, 21:04
Naujas Narys

Default Microsoft Access Troubles

Aš neseniai sužinojo, kad naudojami MicrosoftAccess ir nors turiu naudoti mokymosi priemones dėl neto pateikė "Microsoft" Aš vis dar šiek tiek prarado kai kurių dalykų.

Bandau kurti mokymo / kvalifikacijos duomenų bazę, kurioje norėčiau ieškoti žmonių, su tam tikra kvalifikacija nurodoma kvalifikacija ir atvirkščiai ieško darbuotojo duomenis ir kvalifikacijas nurodant jų pavadinimą.

Ar įmanoma, kad būtų galima gaminti išskleidžiamajame meniu prašymą, jei per meniu vertybės perduodamos į pageidaujamas vietas (ex užklausų ir formų).

Taip pat yra galimybė pradėti užklausų / formas, reikalauti specifikacijų (pvz., kaip laukiniai kortelę į užklausas kriterijus), jeigu specifikacijos yra susijusios su tiesiogiai susijęs su forma, nereikalaujant pakartotinai įvesti?

Bet pagalba būtų much appreciated
Old Sausis 11, 2008, 08:11
Narys

Default Microsoft Access Troubles

Galite užpildyti drop-down list per kodą (VBA) arba ieškoti į viršų lentelėje.

Galite imtis bet kokio teksto laukelį arba lašas turinį žemyn ir pašarų, kad į bet kokį prašymą, vėl naudojant VBA.

Taip pat galite patikrinti duomenis iki jis bus perduotas užklausa nustatyti tipiškų klaidų per vartotojas, vėl VBA. EG atmesti ne kiekybinių duomenų, kaip akivaizdžiai neteisingai arba atmesti kaip nors nėra teisingą datą.

Tačiau tai, o kadangi aš paskutinį kartą tai padarė, ir be savo duomenų bazės kopiją iš darbo, aš negaliu rašyti kodą jums.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Microsoft Access 2007 "Cant atidaryti bet kokį failą sulemanzubidi Office Suites & Applications 0 15 spalis 2009 02:05
(Microsoft MN-500 maršrutizatorius) Nepavyksta prisijungti Base Station Management Tool veleron11 Networking, Modems & VoIP 0 6 birželis 2009 14:02
Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Balandis 10, 2009 01:14
Microsoft Access bendra vairuoti bigyin Office Suites & Applications 2 Rugpjūtis 11, 2008 13:36
Microsoft Access, Microsoft Windows 98 alanturner81 Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 31, 2008 12:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.