menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Microsoft Access Troubles

Reply

Thread Tools
Old 7.ledna 2008, 21:04
Nový člen skupiny

Default Microsoft Access Troubles

Nedávno som sa dozvedel na použité MicrosoftAccess a hoci som použil výukové nástroje na čisté poskytované spoločnosťou Microsoft som ešte trochu stratil s niektorými vecami.

Ja som sa snaží vyvinúť školenie / kvalifikácii databázy, kde bych chtěl hľadať ľudí, s osobitným uvedením kvalifikácie kvalifikácia a inverzne hľadá zamestnanca na detaily a individuálny kvalifikácia s uvedením ich mena.

Je možné, aby bol schopný produkovať rozbaľovacom menu na požiadanie, je-li hodnoty v rozbaľovacom menu sú prevedené do požadovaného miesta (ex dotazov a formulárov).

Tiež je možné otvoriť otázky / tlačivá, ktoré si vyžadujú špecifikáciu (napr. ako divoká karta pre kritériá v dotazoch), kde špecifikácie sa priamo vzťahujú k spojené podobe, aby bolo potrebné opakovať zadaním?

Akákoľvek pomoc by bola veľmi oceňovaná
Old 11 január 2008, 08:11
Člen Skupina

Default Microsoft Access Troubles

Môžete osídlit kvapka-down list cez kód (VBA), alebo si od-do tabuľky.

Môžete mať obsah akéhokoľvek textového poľa alebo kvapka-down a krmivo, ktoré do akéhokoľvek dotazu, opäť pomocou VBA.

A môžete overiť dáta pred tým, ako sa dostane na odoslanie dotazu detekovať chyby príliš bežný používateľ, a to opäť vo VBA. EG odmietnuť non-číselné údaje ako zjavne zlé alebo odmietnuť niečo tak nie je platný dátum.

Avšak je to nejaký čas trvať, pretože som to urobil, a bez kópiu databázy do práce, zo nemôžem písať kód pre Vás.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.