![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som sa dozvedel na použité MicrosoftAccess a hoci som použil výukové nástroje na čisté poskytované spoločnosťou Microsoft som ešte trochu stratil s niektorými vecami. Ja som sa snaží vyvinúť školenie / kvalifikácii databázy, kde bych chtěl hľadať ľudí, s osobitným uvedením kvalifikácie kvalifikácia a inverzne hľadá zamestnanca na detaily a individuálny kvalifikácia s uvedením ich mena. Je možné, aby bol schopný produkovať rozbaľovacom menu na požiadanie, je-li hodnoty v rozbaľovacom menu sú prevedené do požadovaného miesta (ex dotazov a formulárov). Tiež je možné otvoriť otázky / tlačivá, ktoré si vyžadujú špecifikáciu (napr. ako divoká karta pre kritériá v dotazoch), kde špecifikácie sa priamo vzťahujú k spojené podobe, aby bolo potrebné opakovať zadaním? Akákoľvek pomoc by bola veľmi oceňovaná |
|
| |||
| |||
| Môžete osídlit kvapka-down list cez kód (VBA), alebo si od-do tabuľky. Môžete mať obsah akéhokoľvek textového poľa alebo kvapka-down a krmivo, ktoré do akéhokoľvek dotazu, opäť pomocou VBA. A môžete overiť dáta pred tým, ako sa dostane na odoslanie dotazu detekovať chyby príliš bežný používateľ, a to opäť vo VBA. EG odmietnuť non-číselné údaje ako zjavne zlé alebo odmietnuť niečo tak nie je platný dátum. Avšak je to nejaký čas trvať, pretože som to urobil, a bez kópiu databázy do práce, zo nemôžem písať kód pre Vás. |