мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Мицрософт Аццесс невоља

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Јул 2008, 21:04
Нови члан групе

Default Мицрософт Аццесс невоља

Ја сам недавно сазнала да користе МицрософтАццесс и иако сам користио леарнинг алата на интернету које Мицрософт још увек сам мало изгубила са неким стварима.

Им 'тежак за развити тренинг / квалификације базу где Хтјела бих сеарцх за особе са посебним квалификацијски наводећи квалификације и обрнуто траже запосленика детаље и индивидуалних квалификација наводећи своје име.

Да ли је могуће бити у стању произвести дроп-доун менија на захтев, у којем вредности у падајућем менију се преносе на жељене локације (екс упите и облици).

Такође га је могуће отворити упите / обрасци који захтевају спецификацију (нпр. попут дивље картице за критеријума у упитима), где су спецификације односе на директно повезани образац понављају без потребе да куцате?

Било који помоћ би било много поштовати
Old 11. Мар 2008, 08:11
Мембер Гроуп

Default Мицрософт Аццесс невоља

Можете попунити један падајући списак преко кодова (ВБА) или из прегледна табела.

Можете узети садржаја или било којег текстуалног оквира падајућег феед и на било који појам, поново користећи ВБА.

И можете проверити податке пре него што добије пренета на упит кориснику карактеристични за откривање грешака превише, опет у ВБА. ЕГ одбијање нон-нумерицал дата као јасно криву или одбити нешто што нису ваљани датум.

Међутим то је време откад сам последњи је то учинио, и без копију базе података на рад са, не могу написати код за вас.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цант програму Мицрософт Аццесс 2007 отворите било који Фајл сулеманзубиди Оффице & Апплицатионс 0 15. Окт 2009 02:05
(Мицрософт МН-500 Роутер) Не може се приступити Басе Статион Управа Алат велерон11 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 6. јуна 2009 14:02
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
Мицрософт Аццесс на заједничку погон бигыин Оффице & Апплицатионс 2 11 аугуст 2008 13:36
Мицрософт Аццесс на Уиндоус 98 алантурнер81 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 31 март 2008 12:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц