![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно сазнала да користе МицрософтАццесс и иако сам користио леарнинг алата на интернету које Мицрософт још увек сам мало изгубила са неким стварима. Им 'тежак за развити тренинг / квалификације базу где Хтјела бих сеарцх за особе са посебним квалификацијски наводећи квалификације и обрнуто траже запосленика детаље и индивидуалних квалификација наводећи своје име. Да ли је могуће бити у стању произвести дроп-доун менија на захтев, у којем вредности у падајућем менију се преносе на жељене локације (екс упите и облици). Такође га је могуће отворити упите / обрасци који захтевају спецификацију (нпр. попут дивље картице за критеријума у упитима), где су спецификације односе на директно повезани образац понављају без потребе да куцате? Било који помоћ би било много поштовати |
|
| |||
| |||
| Можете попунити један падајући списак преко кодова (ВБА) или из прегледна табела. Можете узети садржаја или било којег текстуалног оквира падајућег феед и на било који појам, поново користећи ВБА. И можете проверити податке пре него што добије пренета на упит кориснику карактеристични за откривање грешака превише, опет у ВБА. ЕГ одбијање нон-нумерицал дата као јасно криву или одбити нешто што нису ваљани датум. Међутим то је време откад сам последњи је то учинио, и без копију базе података на рад са, не могу написати код за вас. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант програму Мицрософт Аццесс 2007 отворите било који Фајл | сулеманзубиди | Оффице & Апплицатионс | 0 | 15. Окт 2009 02:05 |
| (Мицрософт МН-500 Роутер) Не може се приступити Басе Статион Управа Алат | велерон11 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 6. јуна 2009 14:02 |
| Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс | симон1990 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Мицрософт Аццесс на заједничку погон | бигыин | Оффице & Апплицатионс | 2 | 11 аугуст 2008 13:36 |
| Мицрософт Аццесс на Уиндоус 98 | алантурнер81 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 31 март 2008 12:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |