![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я навчилася використовувати MicrosoftAccess і хоча я використовував засоби навчання в мережі, що надаються Microsoft, я ще трохи втратили з деякими речами. Я намагаюся розвивати професійну кваліфікацію даних, в якому я хотів би шукати для людей з певною кваліфікацією із зазначенням кваліфікації і назад пошуку докладної працівника і індивідуальних кваліфікацій із зазначенням їх імені. Можливо чи, щоб мати можливість виробляти що випадають меню за запитом, де значення в випадаючому меню перераховуються до бажаних місцях (колишній запитів і форм). Крім того, це можливість відкрити запитів у формах, які вимагають специфікації (наприклад, як дикі карти для критеріїв, зазначених у запитах), де специфікації безпосередньо пов'язані з формою пов'язана не вимагаючи повторити введення? Будь-яка допомога буде набагато оцінили |
|
| |||
| |||
| Ви можете заповнити список, що випадає за допомогою коду (VBA) або в довідковій таблиці. Ви можете взяти вміст будь-якого текстового поля або розкривається і кормів, що на будь-який запит, знову ж таки використовуючи VBA. І ви можете перевірити дані, перш ніж вона буде надіслана на запит для виявлення типових помилок користувачів теж, знову ж таки в VBA. Е. відкидають нечислової дані явно неправильна або відхилити як-то не є допустимої датою. Однак це в той час, як я не зробив цього, і без копії бази даних для роботи з, я не можу писати код для вас. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Access 2007 нахиляє відкрити будь-який файл | sulemanzubidi | Office Suites & Застосування | 0 | 15 жовтня 2009 02:05 |
| (Microsoft MN-500 маршрутизатор), не вдається отримати доступ до базової станції засіб управління | veleron11 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 6 червня 2009 14:02 |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Microsoft Access на загальний диск | bigyin | Office Suites & Застосування | 2 | 11 серпня 2008 13:36 |
| Microsoft Access на Windows 98 | alanturner81 | Операційні системи Windows | 3 | 31 березня 2008 12:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |