manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Microsoft Excel sumPRODUCT Problem

Reply

Thread Tools
Old 21 svi 2009, 23:35
Novi član grupe

Default Microsoft Excel sumPRODUCT Problem

Imam problem gdje SUMPRODUCT funkciju ne činiti se to funkcionirati.
(Ja sam provodi istraživanja u putničkom opterećenja na vlakovima na putu).

Gledajući Sheet 2, nalazi se repition od 10.
Međutim, mi samo zelimo opterećenja i opterećenja od drugog Arlington kolodvora do kolodvora Queensway kako odražava na Sheet 1.

Kako riješiti problem?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Microsoft Pop Up tell me I Have a Virus hopthwoks Virus, Spyware i sigurnost 18 16 srpanj 2009 21:26
Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC jjuli Office & Applications 0 11. lipnja 2009 15:52
8 Izračun se temelji na Office Excel sedo83 Office & Applications 1 29. svibanj 2009 15:20
Printanje Excel - "Out of Memory. Spremi Zatvori ili otvoriti datoteke ili bilo koji Aplikacije" Error ruipistola Digital Imaging & Pisači 0 23. svibanj 2009 01:18
Microsoft Windows XP 32 bit VS 64 bita Daffypuck Windows Operating Systems 6 13. travanj 2009 09:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.