![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм се опитва да изпрати прикачен файл от MSO 2007 г., и то просто навик Отидете на размера на файла е 256 MB има ли ограничение за размера на файла, който може да изпраща с офис? Може ли някой да ми помогне малко за този моля Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Няма ограничение на файла в службата, но тя може да бъде вашия Интернет доставчик или уеб-базирана поща има лимит.
Ако е така, опитайте с нещо подобно Sendspace .... с това да го качите файла, и да предоставят своя получател със свалени връзка ..... Това е доста полезно за големи файлове. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли го измисли грешка? Ако е така, какво пише?
| |||
| |||
| Благодарим ви за бърз отговор на този Ill опитайте всички алтернативи, които са любезно ми даде |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли. Друг важен момент да се има предвид, е .... дори ако сте били в състояние да изпрати прикачен файл, вашият получателят може да не бъде в състояние да я получат, тъй като ограниченията могат да кандидатстват за тяхното ISP или Webmail или имейл доставчик. Ето защо SendSpace тип услуга е широко използвана. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя е просто като дълго време, за да изпратим това може да е проблем;
ISP качите скорости обикновено са 1/32th на вашето изтегляне скорост. Така, 8MB връзка е с 256KB качвате, грубо. Което означава, че се търси най-20mins да изпратите това или да го качите в интернет някъде, изтеглете явно много, много по-бързо. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво ще кажеш за компресиране на закрепване, като алтернатива? Използвайте Zip или RAR - въпреки че в зависимост от съдържанието на закрепване, тя не може да направи голяма част от разликата. SendSpace е трябвало да бъдат доста добър ...
| |||
| |||
| Ив. цип на файла и го остави да изпрати над нощта, свикнал съм да отида, но все пак аз ще се погледнете sendspace |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как към Отворен Email Приставки в Офис 2007 | Майк S1 | Офис Suites & Приложения | 0 | 19-ти август 2009 09:24 |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Кои Microsoft Office ли предпочитате? 2003 или 2007? | Computerworld | Офис Suites & Приложения | 19 | 9 Март 2009 03:49 |
| Арго актуализация на Microsoft Office 2007 | marve | Офис Suites & Приложения | 3 | 15 Юни 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 великденски яйца | PyroTails | Офис Suites & Приложения | 4 | 5-и парламентарен Дек 2007 08:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |