![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Snažím se poslat přílohu z MSO 2007, a to prostě zvyklý jít velikost souboru je 256 MB existuje limit na velikost souboru můžete posílat s Office? může mi někdo dát nějakou pomoc v této prosím Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žádný limit pro velikost souboru v Office, ale to by mohl být vaším ISP nebo webmailové má limit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má přijít s chybou? Pokud ano, co to říkají?
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši rychlou odpověď na toto špatné vyzkoušet všechny alternativy, které jste mi laskavě |
|
| |||
| |||
| Není zač. Další bod mít na mysli, je .... i když jste byli schopni poslat přílohu, váš příjemce nemusí být schopen získat, as limity se mohou vztahovat na jejich ISP nebo Webmail e-mailem nebo poskytovatel. To je důvod, proč SendSpace druh služby se běžně používá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to prostě příliš dlouho poslat pak to může být problém;
ISP upload rychlosti jsou obvykle 1/32th vaše rychlost stahování. Takže 8mb připojení má 256kilobajt upload, hrubě. Což znamená, že se díváte 20mins zaslat, nebo nahrát na web někam, stahovat samozřejmě mnohem, mnohem rychleji. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak asi Komprimací přílohu jako alternativu? Použijte Zip nebo Rar - i když v závislosti na obsahu příloh, nemusí provádět velké rozdíly. SendSpace má být docela dobrý ...
| |||
| |||
| Iv fičet soubor a nechal poslat přes noc, ale stále je zvyklý jít budu se podívat na sendspace |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak se k otevřené Email Přílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikace | 0 | 19.srpna 2009 09:24 |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| Microsoft Office, který preferujete? 2003 nebo 2007? | ComputerWorld | Office & Aplikace | 19 | 9. března 2009 03:49 |
| Cant aktualizaci Microsoft Office 2007 | marve | Office & Aplikace | 3 | 15 června 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 velikonoční vajíčka | PyroTails | Office & Aplikace | 4 | 5. prosince 2007 08:42 |
| Thread Nástroje | |
| |