![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone, Είμαι προσπαθεί να στείλει ένα συνημμένο από MSO 2007 και θα προχωρήσει μόνο συνηθίζει το μέγεθος του αρχείου είναι 256 MB υπάρχει όριο στο μέγεθος των αρχείων που μπορείτε να στείλετε με το Office; μπορεί κανείς να μου δώσετε κάποια βοήθεια σε αυτό παρακαλώ Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει όριο για το filesize στο Γραφείο, ωστόσο, θα μπορούσε να σας ISP ή webmail έχει ένα όριο.
Αν ναι, δοκιμάστε κάτι σαν Sendspace .... με την παρούσα σας ανεβάσετε το αρχείο και να σας δέκτη με την σύνδεση λήψης ..... Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τα μεγάλα αρχεία. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει συσταθεί με ένα λάθος; Αν το κάνει, τι να πω;
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση σε αυτή Ill δοκιμάσετε όλες τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε την καλοσύνη να μου |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι. Ένα άλλο σημείο να έχουμε κατά νου είναι .... ακόμα κι αν ήταν σε θέση να στείλει το συνημμένο, ο παραλήπτης μπορεί να μην είναι σε θέση να το παραλάβει, όπως τα όρια μπορεί να ισχύει για τους ISP ή Webmail ή παροχέα email. Γι 'αυτό το είδος υπηρεσίας SendSpace χρησιμοποιείται ευρέως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είναι μόνο λαμβάνοντας πολύ καιρό για να στείλετε, τότε αυτό μπορεί να είναι το θέμα?
ISP μεταφορτώσετε ταχύτητες είναι συνήθως 1/32th σας ταχύτητα. Έτσι, ένα 8MB σύνδεση έχει 256KB upload, περίπου. Που σημαίνει που κοιτάτε 20mins να στείλετε ή να μεταφορτώσετε ότι στο δικτυακό κάπου, κατεβάστε προφανώς πολύ, πολύ πιο γρήγορα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι λέτε για τη συμπίεση της κατάσχεσης, ως εναλλακτική λύση; Χρησιμοποίησε Zip ή rar - αν και, ανάλογα με το συνημμένο περιεχόμενο, να μην μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. SendSpace υποτίθεται ότι είναι πολύ καλή ...
| |||
| |||
| IV μέχρι το αρχείο zip και άφησε να στείλει μέσα σε μια νύχτα, αλλά και πάλι θα πάμε συνηθίζει να ρίξετε μια ματιά στο sendspace |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να Ανοίξτε Email Συνημμένα στο Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 19 Αυγ 2009 09:24 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Ποια Microsoft Office προτιμάτε; 2003 ή το 2007; | Computerworld | Office Suites & Εφαρμογές | 19 | 9 Μαρ 2009 03:49 |
| Επίκλισης ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office 2007 | marve | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 15 Ιουν 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 Πασχαλινά αυγά | PyroTails | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 5 Δεκ. 2007 08:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |