![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi svi,
Ja sam težak to poslati privitak MSO iz 2007 i to samo navika ići veličina datoteke je 256 MB postoji ograničenje na veličinu datoteke možete poslati s Office? može bilo tko popuštanje mene neki pomoć ugoditi na ovom Hvala |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nema ograničenja na filesize u ured, ali bi mogao biti vaš ISP webmail ili ima ograničenje.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da li to dolazi do pogrešku? Ako on ne, što reći?
|
|||
|
|||
|
Thanks for your brzi odgovor na ovu lošem isprobati sve alternative ste ljubazno mi dao
|
|
|
|||
|
|||
|
Vi ste dobrodošli.
Još jedna točka na umu da je .... čak i ako ste bili u mogućnosti poslati privitak, vaš primatelj svibanj neće moći primiti, kao što svibanj primijeniti ograničenja na njihove ISP ili Webmail ili davatelja usluga e-pošte. To je razlog zašto je SendSpace vrstu usluga je naširoko koristi. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako je samo uzimanje dugo zatim poslati ovaj svibanj biti problem;
ISP upload brzine su tipično 1/32th Vaše preuzimanje datoteka SpeedBar. Pa 8MB veze ima 256KB upload, grubo. Što znači da se gleda na 20mins poslati to ili postaviti negdje na web, download očito puno, puno brže. My System: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kako o compressing privitak, kao alternativu? Koristi Zip ili Rar - iako, ovisno o sadržaju privitkom, on svibanj ne čini mnogo razlika. SendSpace treba da bude prilično dobro ...
|
|||
|
|||
|
IV gore zip datoteku i poslati ga u lijevo preko noći, ali još uvijek ima običaj otići ću pogledati na sendspace
|