![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, Próbálom küldjön egy mellékletet MSO 2007-re és ez csak szokott menni a fájl méretét is 256 MB van egy határ, hogy a fájl mérete is küld az Office? tud akárki adjon nekem egy kis segítség ebben kérem Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs korlátozás a filesize Office, azt azonban lehet az ISP-t, vagy webmail van egy határ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És nem jönnek ki a hibát? Ha igen, akkor mit mondjak?
| |||
| |||
| Köszönöm a gyors válasz erre Ill try minden alternatíva van kedves nekem |
|
| |||
| |||
| Szívesen. Egy másik kérdés, hogy tartsa szem előtt van .... még akkor is, ha tudták, hogy elküldi a mellékletet, akkor a címzett nem tudja fogadni, mivel lehet alkalmazni, hogy az ISP vagy Webmail vagy e-mail szolgáltató. Ezért az SendSpace típusú szolgáltatást széles körben alkalmazzák. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez csak egy hosszú ideje küldeni, akkor ez lehet a probléma;
ISP feltöltési sebesség jellemzően az 1/32th a letöltés sebességét. Tehát egy 8MB-kapcsolat van 256KB feltölteni, kb. Ami azt jelenti, mit keres a 20mins küldjön e vagy feltölteni azt az internetes valahol letölthető nyilvánvalóan sokkal, sokkal gyorsabb. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit szólnál tömörítő a mellékletet, mint alternatíva? Használja Zip vagy Rar - bár függően attachment tartalmát, akkor nem nagy a különbség. SendSpace feladata, hogy elég jó ...
| |||
| |||
| Iv a zip fájlt, és hagyta, hogy küldjön át éjjel, de még mindig szokott menni fogok venni egy pillantást sendspace |