![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, אני מנסה לשלוח קובץ מצורף מ MSO 2007 והוא פשוט הרגל לעבור את הגודל של הקובץ הוא 256 מגה בייט האם יש מגבלה על גודל הקובץ אתה יכול לשלוח עם Office? האם מישהו יכול לתת לי קצת עזרה בנושא זה בבקשה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין מגבלה על הקובץ ב-Office, אולם זה יכול להיות ספק שירותי האינטרנט שלך או Webmail יש גבול.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה בא עם שגיאה? אם כן, מה זה אומר?
| |||
| |||
| תודה על התגובה מהירה על כל חולה לנסות את החלופות שיש לך לתת לי חביב |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן. נקודה נוספת כדי לזכור הוא .... גם אם היו לך את האפשרות לשלוח את הקובץ המצורף, הנמענים שלך עלול לא להיות מסוגל לקבל את זה, כמו גבולות יכולים לחול על Webmail או את ספק שירותי האינטרנט או ספק הדוא"ל. לכן SendSpace את סוג השירות בשימוש נרחב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הוא רק לוקח הרבה זמן לשלוח אז זה עלול להיות בעיה;
ספק שירותי אינטרנט במהירויות לטעון לרוב 1/32th את מהירות ההורדה. לכן יש 8MB חיבור 256KB לטעון, בערך. מה שאומר שאתה מסתכל 20mins לשלוח את זה או להעלות את זה איפשהו באינטרנט, להוריד מן הסתם הרבה, הרבה יותר מהר. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה דעתך על דחיסת הקובץ המצורף, כחלופה? השתמש מיקוד או rar - אם כי תלוי את תוכן הקובץ המצורף, הוא עלול לא לעשות המון הבדל. SendSpace הוא אמור להיות די טוב ...
| |||
| |||
| IV לרכוס את הקובץ והשאיר את זה במשך הלילה כדי לשלוח, אבל עדיין אני הולך הרגל התבונן sendspace |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 | מייק S1 | חבילות Office & Applications | 0 | 19 אוגוסט 2009 09:24 |
| המעבר מ-Microsoft Office Outlook 2007 ב-Microsoft Office למחשב 2 X Entoutage ב MAC | jjuli | חבילות Office & Applications | 0 | 11th יוני 2009 15:52 |
| אילו Microsoft Office אתם מעדיפים? 2003 או 2007? | ComputerWorld | חבילות Office & Applications | 19 | 9th מרץ 2009 03:49 |
| צביעות עדכון Microsoft Office 2007 | marve | חבילות Office & Applications | 3 | ה -15 בחודש יוני 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 פסחא ביצים | PyroTails | חבילות Office & Applications | 4 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 08:42 |
| שרשרת כלים | |
| |