![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Bandžiau siųsti iš MSO 2.007 areštas ir jis tiesiog papratimas pereiti į failo dydis yra 256 MB ar yra riba Bylos galite siųsti Office dydis? Ar kas nors duoti man padėti šiuo prašom Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokių apribojimų "Office failo dydžio, tačiau jis gali būti jūsų ISP arba pašto yra riba.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar sugalvoti klaidą? Jei taip, ką jis pasakė?
| |||
| |||
| Dėkojame už Jūsų greitą atsakymą į šį Netinkamas išbandyti visas alternatyvas Jums maloniai suteikė man |
|
| |||
| |||
| You're welcome. Kitas klausimas, kurį reikia turėti omenyje tai .... net jei Jūs galėjote atsiųsti areštas, jūsų gavėjas gali būti neįmanoma gauti tai, kaip ribos, gali kreiptis į savo ISP arba interneto pašto arba pašto paslaugų teikėjo. Štai kodėl Sendspace tipo paslauga yra plačiai naudojami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu tai tik labai ilgai išsiųsti tai gali būti išduoti;
IPT upload greitis paprastai 1/32th jūsų parsisiuntimo greitis. Taigi 8MB ryšys 256KB upload, grubiai. Tai reiškia, jūs žiūrite į 20mins siųsti, kad arba įkelti į interneto kažkur parsisiųsti akivaizdžiai daug, daug greitesnis. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip apie suspaudžiant areštas, kaip alternatyva? Naudokite ZIP arba RAR - nors, atsižvelgiant į programos turinį, ji negali padaryti daug skirtumų. Sendspace tai turėtų būti labai gera ...
| |||
| |||
| Iv Zip iki failo ir paliko ją siųsti per naktį, bet vis dar įpratęs eiti man bus ne Sendspace ieškoti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip atidaryti laišką Priedai ir "Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Applications | 0 | Rugpjūtis 19, 2009 09:24 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Kuris "Microsoft Office" Ar norite? 2003 ar 2007? | ComputerWorld | Office Suites & Applications | 19 | 9 kovas 2009 03:49 |
| Cant atnaujinti Microsoft Office 2007 | Marve | Office Suites & Applications | 3 | Birželis 15, 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 "Easter Eggs | PyroTails | Office Suites & Applications | 4 | 5 gruodis 2007 08:42 |
| Temos įrankiai | |
| |