![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Am încercat să trimiteţi o ataşare MSO de la 2007 şi chiar obiceiul mergem mărimea fişierului este de 256 MB există o limită a dimensiunii de fişier a putea trimite cu Office? Poate cineva să-mi daţi câteva ajuta pe aceasta, vă rugăm să Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există nici o limită a Filesize în Office, cu toate acestea, ar putea fi furnizorul de servicii Internet sau webmail are o limită.
Dacă da, încercaţi ceva de genul Sendspace .... cu acest vă încărcaţi fişierul dvs. şi să ofere beneficiarului cu link-ul de download ..... Acest lucru este destul de util pentru fişiere mari. Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu veni cu o eroare? Dacă n-are, ce spune?
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru rapid de răspuns de pe acest Bolnav încercaţi toate alternativele pe care le-aţi dat de mine cu caldura |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag. Un alt punct de reţinut este .... Chiar daca te-ai putea trimite atasat, vă destinatarul nu poate fi în măsură să-l primească, după cum se poate aplica limitele lor ISP Webmail sau e-mail sau furnizorul de servicii. De aceea, SendSpace tip de serviciu este utilizat pe scară largă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu este doar un timp lung, pentru a trimite apoi acest lucru poate fi problema;
ISP upload viteze sunt, de obicei, 1/32th de viteza de download. Aşadar, o conexiune de 8MB are un 256KB încărcare, aproximativ. Ceea ce înseamnă că se uita la 20mins că, pentru a trimite sau trimite-l la web undeva, download, evident, mult, mult mai rapid. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce zici de comprimare atasat, ca o alternativă? Utilizaţi Zip sau RAR - deşi în funcţie de conţinutul ataşament, aceasta nu poate face o mare diferenta. SendSpace ar fi trebuit să fie destul de bine ...
| |||
| |||
| IV zip până la fişier şi lăsat-o pentru a trimite peste noapte, dar încă obiceiul mergeţi voi uita-te la sendspace |
![]() |
|
| Marcaje |