![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Snažím sa poslať prílohu z MSO 2007, a to jednoducho zvyknutý ísť veľkosť súboru je 256 MB existuje limit na veľkosť súboru môžete posielať s Office? môže mi niekto dať nejakú pomoc v tejto prosím Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiadny limit pre veľkosť súboru v Office, ale to by mohol byť vaším ISP alebo webmailové má limit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má prísť s chybou? Ak áno, čo to hovoria?
| |||
| |||
| Ďakujeme za Vašu rýchlu odpoveď na toto zlé vyskúšať všetky alternatívy, ktoré ste mi láskavo |
|
| |||
| |||
| Nie je zač. Ďalší bod mať na mysli, je .... aj keď ste boli schopní poslať prílohu, váš príjemca nemusí byť schopný získať, as limity sa môžu vzťahovať na ich ISP alebo Webmail e-mailom alebo poskytovateľ. To je dôvod, prečo SendSpace druh služby sa bežne používa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to jednoducho príliš dlho poslať potom to môže byť problém;
ISP upload rýchlosti sú zvyčajne 1/32th vaša rýchlosť sťahovania. Takže 8mb pripojenie má 256kilobajt upload, hrubo. Čo znamená, že sa pozeráte 20mins zaslať, alebo nahrať na web niekam, sťahovať samozrejme oveľa, oveľa rýchlejšie. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako asi Skomprimujte prílohu ako alternatívu? Použite Zip alebo Rar - aj keď v závislosti od obsahu príloh, nemusia vykonávať veľké rozdiely. SendSpace má byť docela dobrý ...
| |||
| |||
| Iv fičet súbor a nechal poslať cez noc, ale stále je zvyknutý ísť budu sa pozrieť na sendspace |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako sa k otvorenej Email Prílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikácie | 0 | 19. augusta 2009 09:24 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Microsoft Office, ktorý preferujete? 2003 alebo 2007? | Computerworld | Office & Aplikácie | 19 | 9. marca 2009 03:49 |
| Cant aktualizáciu Microsoft Office 2007 | marv | Office & Aplikácie | 3 | 15 júna 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 veľkonočné vajíčka | PyroTails | Office & Aplikácie | 4 | 5. decembra 2007 08:42 |
| Thread Tools | |
| |