![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок сви, Ја сам тежак за послати прилог МСО из 2007 и то само навика ићи величина датотеке је 256 МБ постоји ограничење на величину датотеке можете послати са Оффице? може било ко давати мене појединац помоћ угодити на овом Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема ограничења на филесизе у канцеларију, али би могао бити ваш ИСП уебмаил или има ограничење.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли то долази до грешку? Ако он не, шта рећи?
| |||
| |||
| Тханкс фор ыоур брзи одговор на ову лошем испробате све алтернативе сте љубазно ми дао |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли. Још једна тачка на уму да је .... чак и ако сте били у могућности послати прилог, ваш прималац мај неће моћи да прими, као што мај применити ограничења на њихове ИСП или Уебмаил или провајдера услуга е-поште. То је разлог зашто је сендспаце врсту услуга је нашироко користи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је само узимање дуго затим послати овај мај бити проблем;
ИСП уплоад брзине су типично 1/32тх Ваше скидати податке брзина. Па 8МБ везе има 256КБ уплоад, грубо. Што значи да се гледа на 20минс послати за или поставити негде на уеб, доунлоад очито пуно, пуно брже. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како о цомпрессинг прилог, као алтернативу? Користи Зип или рар - иако, у зависности од садржаја прилога, он мај не чини много разлика. Сендспаце треба да буде прилично добро ...
| |||
| |||
| ИВ горе зип датотеку и послати га у лево преко ноћи, али још увек има обичај отићи ћу погледати на сендспаце |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како отворити е-маил у Прилози Оффице 2007 | Мајк С1 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 19 аугуст 2009 09:24 |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Који Мицрософт Оффице више свиђа? 2003 или 2007? | ЦомпутерУорлд | Оффице & Апплицатионс | 19 | 9 март 2009 03:49 |
| Цант ажурирање Мицрософт Оффицеа 2007 | марве | Оффице & Апплицатионс | 3 | 15. јуна 2008 06:58 |
| Мицрософт Оффице 2007 Ускршње Јаја | ПыроТаилс | Оффице & Апплицатионс | 4 | 5 децембар 2007 08:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |