![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Всім, Я намагаюся відправити вкладення з МСО 2007, і він просто звичай йти розмір файлу становить 256 МБ, є обмеження на розмір файлу, який ви можете надіслати з Office? Чи можна дати мені трохи допомогти в цьому, будь ласка Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує немає обмежень на розмір файлу на посаді, однак це може бути ваш постачальник послуг Інтернету або електронної пошти має межу.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи має придумати помилку? Якщо це так, що воно говорить?
| |||
| |||
| Дякуємо за ваш швидкий відгук на цю Жорстоке спробувати все альтернативи ви люб'язно дав мені |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо. Ще один момент, слід мати на увазі .... навіть якщо ви змогли відправити вкладення, одержувач не зможе отримати її, оскільки обмеження можуть застосовуватися до їх постачальника послуг Інтернету або електронної пошти або електронної пошти. Ось чому служба SendSpace типу широко використовуються. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це просто займає багато часу, щоб відправити то це може бути питанням;
Провайдери швидкістю завантаження, як правило, 1/32th вашого завантаження швидкість. Таким чином, 8MB з'єднання 256KB завантажувати, грубо. Це значить, ви дивитеся на 20mins відправити того або завантажити його на веб-то, очевидно, завантажити багато, набагато швидше. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як щодо стиснення вкладень, як альтернативу? Використання Zip або RAR - хоча в залежності від вмісту вкладення, вона не може зробити великої різниці. SendSpace повинен бути дуже хорошим ...
| |||
| |||
| Iv застібати файлу і залишив його відправити на ніч, але все ж звичку йти я подивитися на SendSpace |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як відкриття повідомлень електронної пошти в Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Застосування | 0 | 19 серпня 2009 09:24 |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Який Microsoft Office ви віддаєте перевагу? 2003 або 2007? | ComputerWorld | Office Suites & Застосування | 19 | 9 березня 2009 03:49 |
| Нахиляє оновлення Microsoft Office 2007 | Marve | Office Suites & Застосування | 3 | 15 червня 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 Пасхальні яйця | PyroTails | Office Suites & Застосування | 4 | 5 грудня 2007 08:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |