![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре аз отивам да започнете да пишете есе за моя курс, ще се използват от Microsoft Office 2007 просто не сте сигурни за нещо. Първата страница е проектът така че не е необходимо да се разчита на думите в проекта, но писмено след този проект ще трябва да се wordcounted. Как да се премахнат думите от този проект, така че те не са включени? Страниците трябва да бъдат номерирани, така че думите в този проект се отчита също. Надявам се, че съм вземане смисъл. Проектът и acatual есе, ще бъде изпратен като един документ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо просто не изтриете този проект, бягай Word граф, а след това ги отмените? Не може да ти просто изберете всичко останало и тичам дума разчита както и след това?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Маркиране на работата, която искате да разчита дума, в долния ляв то ще кажа нещо такова 2560/2700 Първият брой е ли думите подчерта, вторият номер е общото думите в документа. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| ОК благодаря! |
|
| |||
| |||
| Всички точки за валидни, само още една опция: Можеш да sart с този проект и заключителни есе като отделни. DOC, и тогава, когато сте готови за внос проекта в крайните есе. Това ще добави малко допълнително failsafe както и чрез поддържането им отделно, която току-що ли, че за осигуряване на допълнително
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Word 2007, с изключение на страници от думата броене | snowblind | Офис Suites & Приложения | 8 | 21 Март 2009 13:27 |
| Microsoft Office 2007 Колко голяма Приложения могат да бъдат пратени? | kaz46 | Офис Suites & Приложения | 7 | 10 ноември 2008 15:02 |
| Арго актуализация на Microsoft Office 2007 | marve | Офис Suites & Приложения | 3 | 15 Юни 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 великденски яйца | PyroTails | Офис Suites & Приложения | 4 | 5-и парламентарен Дек 2007 08:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |