по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Microsoft Office 2007 Word граф изключване

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти май 2009 г., 13:09
Член Група

Default Microsoft Office 2007 Word граф изключване

Добре аз отивам да започнете да пишете есе за моя курс, ще се използват от Microsoft Office 2007 просто не сте сигурни за нещо. Първата страница е проектът така че не е необходимо да се разчита на думите в проекта, но писмено след този проект ще трябва да се wordcounted. Как да се премахнат думите от този проект, така че те не са включени? Страниците трябва да бъдат номерирани, така че думите в този проект се отчита също. Надявам се, че съм вземане смисъл.

Проектът и acatual есе, ще бъде изпратен като един документ.
Old 19-ти май 2009 г., 21:06
Номер на групата

Защо просто не изтриете този проект, бягай Word граф, а след това ги отмените?
Не може да ти просто изберете всичко останало и тичам дума разчита както и след това?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 май 2009, 06:50
Член Група

Маркиране на работата, която искате да разчита дума, в долния ляв то ще кажа нещо такова 2560/2700

Първият брой е ли думите подчерта, вторият номер е общото думите в документа.
Old 20 май 2009, 06:53
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Защо просто не изтриете този проект, бягай Word граф, а след това ги отмените?
Не може да ти просто изберете всичко останало и тичам дума разчита както и след това?
Това звучи като добра идея ... изтриете този проект и тичам дума брои и за отмяна на това впоследствие. убежище; тон започна писане на есе MO още му всичко на хартия още, но днес или утре ще започнат да види как тя отива. Могат да влязат тук отново, ако не сте сигурни отново. Аз не се използват MO преди и не са ли време наистина да играе aournd с sttings или като трябва да се изпрати на есе скоро. О добре на отделения и нагоре.
Old 20 май 2009, 06:56
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Razer View Post
Маркиране на работата, която искате да разчита дума, в долния ляв то ще кажа нещо такова 2560/2700

Първият брой е ли думите подчерта, вторият номер е общото думите в документа.
ОК благодаря!
Old 20 май 2009, 12:47
Номер на групата

Всички точки за валидни, само още една опция:

Можеш да sart с този проект и заключителни есе като отделни. DOC, и тогава, когато сте готови за внос проекта в крайните есе.

Това ще добави малко допълнително failsafe както и чрез поддържането им отделно, която току-що ли, че за осигуряване на допълнително

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC jjuli Офис Suites & Приложения 0 11 Юни 2009 15:52
Word 2007, с изключение на страници от думата броене snowblind Офис Suites & Приложения 8 21 Март 2009 13:27
Microsoft Office 2007 Колко голяма Приложения могат да бъдат пратени? kaz46 Офис Suites & Приложения 7 10 ноември 2008 15:02
Арго актуализация на Microsoft Office 2007 marve Офис Suites & Приложения 3 15 Юни 2008 06:58
Microsoft Office 2007 великденски яйца PyroTails Офис Suites & Приложения 4 5-и парламентарен Дек 2007 08:42
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc