![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok já to psát esej pro mé samozřejmě budu používat Microsoft Office 2007 není jen něčím jisti. První stránka je návrh, tak jsem nemusejí počítat slova v návrhu však o psaní po návrhu bude muset být wordcounted. Jak mohu vyloučit slova z návrhu tak, že nejsou zahrnuty? Stránky musí být očíslovány tak slova v návrhu dostat počítají taky. Doufám, že jsem tvorbu smysl. Návrh a acatual esej bude odeslán jako jeden dokument. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne jen odstranit návrhu, spusťte slov a pak vrátit zpět? Nelze stačí vybrat vše a spustit slov pak stejně?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vyzdvihnout práci, kterou chcete slov, v levé dolní bude říkat něco jako 2560/2700 První číslo je vám slova zdůrazněno, druhé číslo je celkem slov v dokumentu. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| OK díky! |
|
| |||
| |||
| Všechny platné body, ještě jednu možnost: Dalo by se sart volno s návrhem a závěrečná esej jako samostatné. Doc to, a pak, když jste hotovi dovézt do návrhu závěrečné eseje. To by přidat pár extra poruchám i tím, že jim vedení samostatné jste zrovna extra záruku, že
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Microsoft Office 2007 Jak velká Přílohy mohou být zaslány? | kaz46 | Office & Aplikace | 7 | 10. listopadu 2008 15:02 |
| Cant aktualizaci Microsoft Office 2007 | marve | Office & Aplikace | 3 | 15 června 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 velikonoční vajíčka | PyroTails | Office & Aplikace | 4 | 5. prosince 2007 08:42 |
| Thread Nástroje | |
| |