![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok Θα αρχίσετε να γράφετε μια έκθεση για την πορεία μου, θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Microsoft Office 2007 μόνο δεν σίγουρος για κάτι. Η πρώτη σελίδα είναι το σχέδιο, ώστε δεν χρειάζεται να μετρήσετε τις λέξεις στο σχέδιο, όμως το γράψιμο μετά το σχέδιο θα πρέπει να wordcounted. Πώς μπορώ να εξαλείψει τις λέξεις από το σχέδιο έτσι δεν περιλαμβάνονται; Οι σελίδες πρέπει να είναι αριθμημένα, ώστε τα λόγια του σχεδίου get συνυπολογίζονται υπερβολικά. Ελπίδα μου λογική. Το σχέδιο και το δοκίμιο acatual θα αποσταλούν ως ένα έγγραφο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να μη διαγράψετε το σχέδιο, εκτελέστε Word Count και τότε αναίρεση; Δεν είναι δυνατή μόλις επιλέξετε οτιδήποτε άλλο και να εκτελέσετε λέξεων και στη συνέχεια;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Τονίστε τις εργασίες που θέλετε να μετρήσετε λέξη, στο κάτω μέρος αριστερά, θα έλεγα κάτι σαν 2560/2700 Ο πρώτος αριθμός είναι λόγια σας δείχνουν, το δεύτερο είναι ο συνολικός αριθμός λέξεων για το έγγραφο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Εντάξει ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Όλα τα έγκυρα στοιχεία, ακόμη μια επιλογή: Μπορείτε SART off με το σχέδιο και την τελική έκθεση ως ξεχωριστά. Doc της και, στη συνέχεια, όταν τελειώσετε το σχέδιο εισαγωγής του στο τελικό κείμενο. Αυτό θα προσθέσει κάποια επιπλέον failsafe και, κρατώντας τους ξεχωριστό που μόλις πήρε επιπλέον διαβεβαίωση ότι
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |