![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ću početi napišeteXML esej za moj Naravno, ja ću biti koristeći Microsoft Office 2007 samo ne siguran o nečemu. Na prvoj stranici je proba pa mi ne trebaju brojati riječi u nacrtu, međutim pisanja NAKON nacrt trebat će se wordcounted. Kako mogu eliminirati riječi iz nacrta, tako da nisu uključene? Stranice moraju biti numerirane tako da se riječi u nacrtu se broje previše. Hope I am making smislu. Nacrt i acatual eseju će biti poslana kao jedan dokument. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ne pravedan izbrisati nacrta, pokrenite Word Count i potom poništiti? Ne mogu ti samo odaberite sve ostalo i pokrenite Word count onda isto kao i?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Označite da želite raditi Word count, u donjem lijevom da će reći nešto kao 2560/2700 Prvi broj je li označen riječima, a drugi broj je ukupno riječi u dokumentu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| OK hvala! |
|
| |||
| |||
| Sve važeće boda, samo još jednu opciju: Moglo bi sart sa nacrt i konačnu esej kao zasebne. Doc's, a onda kada završite uvoz nacrt u konačan esej. To bi dodali malo extra failsafe kao i, po njima čuvanje odvojene ste tek dobila dodatnih osiguranja
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |