פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

Microsoft Office Word 2007 מונה הרחקת

Reply

שרשרת כלים
Old 19 במאי 2009, 13:09
חבר קבוצת

בסדר, אני הולך להתחיל כתיבה של מאמר עבור הקורס שלי, אני אהיה משתמש ב-Microsoft Office 2007 רק לא בטוח לגבי משהו. הדף הראשון הוא טיוטת כך אני לא צריך לספור את המילים של טיוטה, אך לאחר כתיבת טיוטת יהיה צורך wordcounted. כיצד אני מבטל את במילים את הטיוטה ולכן הם אינם כלולים? הדפים צריך להיות ממוספרים כך במילים לקבל את טיוטת נספר מדי. אני מקווה שתבצע תחושה.

טיוטת ואת acatual מסה יישלח המסמך כאחד.
Old 19 במאי 2009, 21:06
קבוצת תורמים

למה לא פשוט למחוק את הטיוטה, הפעל את Word ולאחר מכן מונה לבטל?
אתה לא יכול פשוט לבחור את כל השאר ולהפעיל Word לספור גם אז?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 20 במאי 2009, 06:50
חבר קבוצת

הדגש את העבודה שאתה רוצה לספור מילה, בפינה השמאלית התחתונה היא תגיד משהו כמו 2560/2700

הראשון הוא מספר לך מילים מודגשות, השני הוא בסך הכל מספר מילים במסמך.
Old 20 במאי 2009, 06:53
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
למה לא פשוט למחוק את הטיוטה, הפעל את Word ולאחר מכן מונה לבטל?
אתה לא יכול פשוט לבחור את כל השאר ולהפעיל Word לספור גם אז?
זה נשמע כמו רעיון טוב ... למחוק את הטיוטה ולהפעיל לספור Word ו לבטל את זה אחר כך. מבטח; לא התחיל בכתיבת מאמר על מו עדיין את הכל על הנייר עדיין, אבל היום או מחר יתחילו לראות אז איך זה הולך. יכולים להגיע לכאן שוב אם לא בטוח שוב. אני עדיין לא השתמשת לפני מו ולא באמת יש זמן לשחק aournd עם sttings או כפי צריך לשלוח מסה של בקרוב. הו, טוב על wards ו כלפי מעלה.
Old 20 במאי 2009, 06:56
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Razer View Post
הדגש את העבודה שאתה רוצה לספור מילה, בפינה השמאלית התחתונה היא תגיד משהו כמו 2560/2700

הראשון הוא מספר לך מילים מודגשות, השני הוא בסך הכל מספר מילים במסמך.
בסדר תודה!
Old 20 במאי 2009, 12:47
קבוצת תורמים

כל חוקי נקודות, רק עוד אפשרות:

אתה יכול sart הסתלק טיוטת והאחרון מסה כפי נפרד. Doc's, ולאחר מכן בסיום לייבא את הטיוטה הסופית לתוך מסה.

זה יכול להוסיף קצת אקסטרה כשל גם כן, על ידי שמירה על אותם בנפרד לך עתה, כי יש תוספת של הבטחת

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.