![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני הולך להתחיל כתיבה של מאמר עבור הקורס שלי, אני אהיה משתמש ב-Microsoft Office 2007 רק לא בטוח לגבי משהו. הדף הראשון הוא טיוטת כך אני לא צריך לספור את המילים של טיוטה, אך לאחר כתיבת טיוטת יהיה צורך wordcounted. כיצד אני מבטל את במילים את הטיוטה ולכן הם אינם כלולים? הדפים צריך להיות ממוספרים כך במילים לקבל את טיוטת נספר מדי. אני מקווה שתבצע תחושה. טיוטת ואת acatual מסה יישלח המסמך כאחד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה לא פשוט למחוק את הטיוטה, הפעל את Word ולאחר מכן מונה לבטל? אתה לא יכול פשוט לבחור את כל השאר ולהפעיל Word לספור גם אז?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הדגש את העבודה שאתה רוצה לספור מילה, בפינה השמאלית התחתונה היא תגיד משהו כמו 2560/2700 הראשון הוא מספר לך מילים מודגשות, השני הוא בסך הכל מספר מילים במסמך. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בסדר תודה! |
|
| |||
| |||
| כל חוקי נקודות, רק עוד אפשרות: אתה יכול sart הסתלק טיוטת והאחרון מסה כפי נפרד. Doc's, ולאחר מכן בסיום לייבא את הטיוטה הסופית לתוך מסה. זה יכול להוסיף קצת אקסטרה כשל גם כן, על ידי שמירה על אותם בנפרד לך עתה, כי יש תוספת של הבטחת
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |