mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Office Word 2007 Count Exclusion

Reply

Thread Tools
Old Maijs 19, 2009, 13:09
Loceklis

Labi, es dodos, lai sāktu rakstīt eseju par manu protams, es būšu, izmantojot Microsoft Office 2007 vienkārši nav pārliecināts par kaut ko. Pirmajā lapā ir projektu, lai man nav nepieciešams, lai saskaitītu vārdus projektu, tomēr rakstot PĒC projekts būs wordcounted. Kā es varu novērst no projekta tāpēc tie nav iekļauti vārdi? Lapas jābūt numurētiem, lai šajā projektā vārdi get ieskaitīts too. Ceru, ka es esmu pieņemšanas nozīme.

Projektu un acatual esejas tiks sūtīti kā viens dokuments.
Old Maijs 19, 2009, 21:06
Donors Group

Kāpēc ne vienkārši izdzēst projektu vadīt Word Count un pēc tam atsaukt?
Vai tu vienkārši izvēlies viss pārējais un palaist vārdu skaits, tad arī to?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 20, 2009, 06:50
Loceklis

Izcelt darbu, ko jūs vēlaties vārdu skaits, pie apakšējā kreisajā tā teikt kaut ko līdzīgu 2560/2700

Pirmais numurs ir jūsu vārdiem uzsvērts, otrais skaitlis ir kopējais vārdus dokumentā.
Old Maijs 20, 2009, 06:53
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Kāpēc ne vienkārši izdzēst projektu vadīt Word Count un pēc tam atsaukt?
Vai tu vienkārši izvēlies viss pārējais un palaist vārdu skaits, tad arī to?
Tas izklausās laba ideja ... dzēst projektu un palaist vārdu skaits un atsaukt to vēlāk. patvērums; t sākās rakstot eseju par sūtīšana vēl to visu uz papīra vēl, bet šodien vai rīt sāksies tad redzēt, kā tas notiek. Var nākt šeit atkal, ja neesat pārliecināts vēlreiz. Man nav izmantoti MO pirms un nav ieguvuši daudz laika, lai spēlētu aournd ar sttings nu kā nepieciešamība sūtīt esejas drīz. Ak, labi nodaļās un uz augšu.
Old Maijs 20, 2009, 06:56
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Razer View Post
Izcelt darbu, ko jūs vēlaties vārdu skaits, pie apakšējā kreisajā tā teikt kaut ko līdzīgu 2560/2700

Pirmais numurs ir jūsu vārdiem uzsvērts, otrais skaitlis ir kopējais vārdus dokumentā.
OK thanks!
Old Maijs 20, 2009, 12:47
Donors Group

Visi derīgs punktiem, vēl viena iespēja:

Jūs varētu SART off ar budžeta projektu un galīgo eseju kā atsevišķi. Doc ir, un pēc tam, kad esat pabeidzis importēt projektu vērā gala eseja.

Tas pievienot mazliet papildus bezatteices, kā arī, saglabājot tās atsevišķu esat tikko sanāca, ka papildu apdrošināšanu

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.