![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es dodos, lai sāktu rakstīt eseju par manu protams, es būšu, izmantojot Microsoft Office 2007 vienkārši nav pārliecināts par kaut ko. Pirmajā lapā ir projektu, lai man nav nepieciešams, lai saskaitītu vārdus projektu, tomēr rakstot PĒC projekts būs wordcounted. Kā es varu novērst no projekta tāpēc tie nav iekļauti vārdi? Lapas jābūt numurētiem, lai šajā projektā vārdi get ieskaitīts too. Ceru, ka es esmu pieņemšanas nozīme. Projektu un acatual esejas tiks sūtīti kā viens dokuments. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc ne vienkārši izdzēst projektu vadīt Word Count un pēc tam atsaukt? Vai tu vienkārši izvēlies viss pārējais un palaist vārdu skaits, tad arī to?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Izcelt darbu, ko jūs vēlaties vārdu skaits, pie apakšējā kreisajā tā teikt kaut ko līdzīgu 2560/2700 Pirmais numurs ir jūsu vārdiem uzsvērts, otrais skaitlis ir kopējais vārdus dokumentā. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| OK thanks! |
|
| |||
| |||
| Visi derīgs punktiem, vēl viena iespēja: Jūs varētu SART off ar budžeta projektu un galīgo eseju kā atsevišķi. Doc ir, un pēc tam, kad esat pabeidzis importēt projektu vērā gala eseja. Tas pievienot mazliet papildus bezatteices, kā arī, saglabājot tās atsevišķu esat tikko sanāca, ka papildu apdrošināšanu
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |