rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Microsoft Office 2007 Word Count Wykluczenie

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 maja 2009, 13:09
Członek grupy

Default Microsoft Office 2007 Word Count Wykluczenie

Ok mam zamiar zacząć pisać esej o mojej oczywiście, będę przy użyciu pakietu Microsoft Office 2007 po prostu nie wiesz o czymś. Pierwsza strona jest projekt, więc nie trzeba się liczyć słowa w projekcie, jednak piśmie PO projekt trzeba będzie wordcounted. Jak wyeliminować słowa z projektu to nie są one zawarte? Strony muszą być ponumerowane, tak słowa w projekcie uzyskać zbyt liczone. Mam nadzieję wyłowić sens.

Projekt i acatual esej zostaną wysłane jako jeden dokument.
Old 19 maja 2009, 21:06
Grupa dawcy

Dlaczego nie tylko usunąć projekt, uruchom program Word Count, a następnie cofnąć?
Nie można po prostu wybrać wszystko inne, a następnie uruchomić słów jak dobrze?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20 maja 2009, 06:50
Członek grupy

Podświetl pracy chcesz słów, na dole po lewej to powie coś 2560/2700

Pierwszy numer jest podświetlony słowy, drugi jest całkowita liczba słów w dokumencie.
Old 20 maja 2009, 06:53
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
Dlaczego nie tylko usunąć projekt, uruchom program Word Count, a następnie cofnąć?
Nie można po prostu wybrać wszystko inne, a następnie uruchomić słów jak dobrze?
To brzmi jak dobry pomysł ... usunąć i uruchomić projekt słów i cofnąć ją później. Haven, t rozpoczął pisanie eseju na MO jeszcze wszystkich jej jeszcze na papierze, ale dzisiaj lub jutro rozpoczną się wtedy zobaczyć jak to działa. Maj tu ponownie, jeśli nie masz pewności ponownie. Mam niewykorzystane przed MO i nie masz czasu naprawdę grać aournd z sttings albo trzeba wysłać na esej wkrótce. Oh well na obwodów i góry.
Old 20 maja 2009, 06:56
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Razer View Post
Podświetl pracy chcesz słów, na dole po lewej to powie coś 2560/2700

Pierwszy numer jest podświetlony słowy, drugi jest całkowita liczba słów w dokumencie.
OK, dzięki!
Old 20 maja 2009, 12:47
Grupa dawcy

Wszystkie ważne punkty, tylko jedna opcja:

Można wyłączyć z Sart projekt i ostateczną wersję eseju jako oddzielne. Doc, a następnie, gdy skończysz zaimportować do projektu końcowego eseju.

To byłoby dodać trochę dodatkowych failsafe również prowadzenie przez nich oddzielne you've just got tej dodatkowej pewności

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.