![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ok mam zamiar zacząć pisać esej o mojej oczywiście, będę przy użyciu pakietu Microsoft Office 2007 po prostu nie wiesz o czymś. Pierwsza strona jest projekt, więc nie trzeba się liczyć słowa w projekcie, jednak piśmie PO projekt trzeba będzie wordcounted. Jak wyeliminować słowa z projektu to nie są one zawarte? Strony muszą być ponumerowane, tak słowa w projekcie uzyskać zbyt liczone. Mam nadzieję wyłowić sens.
Projekt i acatual esej zostaną wysłane jako jeden dokument. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dlaczego nie tylko usunąć projekt, uruchom program Word Count, a następnie cofnąć?
Nie można po prostu wybrać wszystko inne, a następnie uruchomić słów jak dobrze?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Podświetl pracy chcesz słów, na dole po lewej to powie coś 2560/2700
Pierwszy numer jest podświetlony słowy, drugi jest całkowita liczba słów w dokumencie. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
OK, dzięki!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wszystkie ważne punkty, tylko jedna opcja:
Można wyłączyć z Sart projekt i ostateczną wersję eseju jako oddzielne. Doc, a następnie, gdy skończysz zaimportować do projektu końcowego eseju. To byłoby dodać trochę dodatkowych failsafe również prowadzenie przez nich oddzielne you've just got tej dodatkowej pewności