![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bine, mă duc pentru a începe să scrie un eseu pentru cursul meu, eu voi fi Microsoft Office 2007, utilizând doar nu sunt sigur de ceva. Pe prima pagină este proiectul de aşa că nu trebuie să conta cuvintele în proiect, cu toate acestea a scris, după ce proiectul va fi nevoie să se wordcounted. Cum pot elimina cuvintele de la proiectul de aceea nu sunt incluse? Paginile trebuie să fie numerotate de astfel de cuvinte, în proiectul de a lua în considerare de asemenea. Sper că eu sunt de luare sens. Proiectul de eseu şi acatual va fi trimis ca un document. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce nu trebuie decat sa stergi la proiect, rulaţi Word Count, apoi anulaţi? Nu puteţi selecta doar totul altceva şi să rulaţi cuvânt conta atunci, de asemenea?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evidenţiaţi lucru pe care doriţi să o cuvânt conta, în partea de jos, stânga, va spune ceva de genul 2560/2700 Primul număr este vă cuvintele evidenţiate, cel de-al doilea este numărul total de cuvinte pentru document. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| OK multumesc!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toate valabil puncte, doar unul mai multe opţiuni: Ai putea sart off cu proiectul şi finale eseu ca separate. Doc lui, şi atunci când aţi terminat de import proiectul în final eseu. Asta ne-ar adăuga un pic de extra failsafe, de asemenea, prin menţinerea lor separate pe care le-aţi luat doar că suplimentare de asigurare a
![]() |
|
| Marcaje |