![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok já to písať esej pre moje samozrejme budem používať Microsoft Office 2007 nie je len niečím istí. Prvá stránka je návrh, tak jsem nemusia počítať slová v návrhu však o písaní po návrhu bude musieť byť wordcounted. Ako môžem vylúčiť slová z návrhu tak, že nie sú zahrnuté? Stránky musia byť očíslované tak slová v návrhu dostať počítajú taky. Dúfam, že som tvorbu zmysel. Návrh a acatual esej bude odoslaný ako jeden dokument. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo nie len odstrániť návrhu, spustite slov a potom vrátiť späť? Nemožno stačí vybrať všetko a spustiť slov potom rovnako?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vyzdvihnúť prácu, ktorú chcete slov, v ľavej dolnej bude hovoriť niečo ako 2560/2700 Prvé číslo je vám slová zdôraznené, druhé číslo je celkom slov v dokumente. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| OK vďaka! |
|
| |||
| |||
| Všetky platné body, ešte jednu možnosť: Dalo by sa SART voľno s návrhom a záverečné esej ako samostatné. Doc to, a potom, keď ste hotoví doviezť do návrhu záverečnej eseje. To by pridať pár extra poruchám aj tým, že im vedenie samostatnej ste zrovna extra záruku, že
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Word 2007, s výnimkou stránok od slov | Snowblind | Office & Aplikácie | 8 | 21. marec 2009 13:27 |
| Microsoft Office 2007 Ako veľká Prílohy môžu byť zaslané? | kaz46 | Office & Aplikácie | 7 | 10. novembra 2008 15:02 |
| Cant aktualizáciu Microsoft Office 2007 | marv | Office & Aplikácie | 3 | 15 júna 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2007 veľkonočné vajíčka | PyroTails | Office & Aplikácie | 4 | 5. decembra 2007 08:42 |
| Thread Tools | |
| |