мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Мицрософт Оффице 2007 Уорд Цоунт изузимање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19 сви 2009, 13:09
Мембер Гроуп

Ок ћу почети напишетеКСМЛ есеј за мој Наравно, ја ћу бити помоћу Мицрософт Оффице 2007 само не сигуран о нечему. На првој страници је проба па ми не требају бројати речи у нацрту, међутим писања НАКОН нацрт мораћете ће се уордцоунтед. Како да елиминисати речи из нацрта, тако да нису укључене? Странице морају бити нумерисане тако да се речи у нацрту се броје превише. Хопе И ам макинг смислу.

Нацрт и ацатуал есеју ће бити послата као један документ.
Old 19 сви 2009, 21:06
Донаторска Група

Зашто не праведан избрисати нацрта, покрените Уорд Цоунт и потом поништити?
Не могу ти само изаберите све остало и покрените Уорд цоунт онда исто као и?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 20 сви 2009, 06:50
Мембер Гроуп

Означите да желите да радите Уорд цоунт, у доњем левом да ће рећи нешто као 2560/2700

Први број је ли означен ријечима, а други број је укупно речи у документу.
Old 20 сви 2009, 06:53
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Зашто не праведан избрисати нацрта, покрените Уорд Цоунт и потом поништити?
Не могу ти само изаберите све остало и покрените Уорд цоунт онда исто као и?
То звучи као добра идеја ... избрисати нацрта и покрените Уорд цоунт и поништи га после. уточиште; т почели писати есеј о својој МО још све на папир, али данас или сутра ће почети онда видети како то иде. Мај долазе поново ако нисте сигурни поново. Нисам МО користити пре и немам времена добио заиста играти аоурнд са сттингс било као требати послати од есеј ускоро. Ох добро уардс и на горе.
Old 20 сви 2009, 06:56
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Разер View Post
Означите да желите да радите Уорд цоунт, у доњем левом да ће рећи нешто као 2560/2700

Први број је ли означен ријечима, а други број је укупно речи у документу.
ОК хвала!
Old 20 сви 2009, 12:47
Донаторска Група

Све важеће бода, само још једну опцију:

Могло би сарт са нацрт и коначну есеј као засебне. Доц'с, а онда када завршите увоз нацрт у коначан есеј.

То би додали мало екстра фаилсафе као и, по њима чување одвојене сте тек добила додатних осигурања
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц