![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок ћу почети напишетеКСМЛ есеј за мој Наравно, ја ћу бити помоћу Мицрософт Оффице 2007 само не сигуран о нечему. На првој страници је проба па ми не требају бројати речи у нацрту, међутим писања НАКОН нацрт мораћете ће се уордцоунтед. Како да елиминисати речи из нацрта, тако да нису укључене? Странице морају бити нумерисане тако да се речи у нацрту се броје превише. Хопе И ам макинг смислу. Нацрт и ацатуал есеју ће бити послата као један документ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто не праведан избрисати нацрта, покрените Уорд Цоунт и потом поништити? Не могу ти само изаберите све остало и покрените Уорд цоунт онда исто као и?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Означите да желите да радите Уорд цоунт, у доњем левом да ће рећи нешто као 2560/2700 Први број је ли означен ријечима, а други број је укупно речи у документу. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| ОК хвала! |
|
| |||
| |||
| Све важеће бода, само још једну опцију: Могло би сарт са нацрт и коначну есеј као засебне. Доц'с, а онда када завршите увоз нацрт у коначан есеј. То би додали мало екстра фаилсафе као и, по њима чување одвојене сте тек добила додатних осигурања |