![]() |
|
| |||
| |||
| Ben ders için kompozisyon yazmaya başlamak için gidiyorum Tamam, ben sadece bir şey hakkında emin değilseniz, Microsoft Office 2007 kullanarak olacaktır. İlk sayfa taslak ben taslak olarak kelime sayısı gerek yok ise, taslak SONRASI Ancak yazma gerekir wordcounted gerekir. Nasıl taslağı bu yüzden dahil değildir gelen kelimeleri ortadan kaldırmak mı? Sayfalar böylece taslak kelimeleri de sayılır almak sayılı gerekmektedir. Umarım ben mantıklı duyuyorum. Taslak ve acatual kompozisyon bir belge olarak gönderilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden sadece taslağı silmek, kaç Word ve sonra geri Count? Sadece her şeyin seçemezsiniz ve sonra da kelime sayısı çalıştırmak?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vurgulamak istediğiniz kelime sayılması, altındaki bu 2560/2700 gibi ki sol iş istiyorum İlk numarası deyişle, ikinci sayı Belge için _TOTALWORDS olduğu vurgulanır. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Tüm geçerli noktaları, sadece bir seçenek: Bu taslak ve ayrı olarak son deneme ile kapalı Sart olabilir. Doktor, ve ardından son deneme içine taslak alma işlemini tamamlamış olursunuz. Bu da, onları ayrı tutarak sadece var ekstra failsafe biraz eklemek ki ek güvence
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |