![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре момчета просто се чудех, коя версия на офис предпочитате. Ползвам класическия вариант, тъй като 2003 1 - той е лесен за ползване и лесни за намиране инструменти 2 - Офис'07 е трудно да се използва както аз не съм запознат с нея и тя е графично базирани и сложни за употреба. Ами ти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL - желание имах избор. Office XP по време на работа и същата като у дома си. Бих обичам да надстроите у дома, но финанси няма да има някоя от него ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 за всички около мен. Аз съм все още не сте сигурни колко те го предпочитат сега обаче, не са използвани 2003 г. за толкова дълго. Отне ми малко време да свикна с него, аз правя доста подобен лентата все пак аз мисля.
|
| |||
| |||
| 2003 е добър. 2007, но има повече функции и е лесна за използване, след като получи Дръж го! изглежда по-добре както е добре, но не точно този огромен продажба точка. Щом има цаката него, 2007 е доста по-добър, по мое мнение все пак |
|
| |||
| |||
| Аз не може да бъде притеснявана с Офис 2007. Имаме я в колежа и от работата ми по подразбиране отваря там, вместо на 2003 версия. Аз просто не разбирам. Добре, че не му сложни за използване на основни характеристики, но тя ме дълъг както Im да се налага да търсите чрез различни икони и отнема повече време. Така че преминаването към 2003 година. Така много по-лесно: D Bye Bye 07:) LOL |
|
| |||
| |||
| 2003 е по-удобен за потребителя Въпреки това 2007 изглежда по-добре и когато работят, когато всичко е по-добра програма. Проблемът най-много хора са се адаптира към промяната. Мразех 2007, когато дойдоха първите, но сега мисля, че му много по-добре |
|
| |||
| |||
| Както всяка промяна на програми и приложения. Малко обучение е задължително. Израстнал съм на 97-03, но след като започнах училище през 2006 г., тук дойдоха 2007. Моето училище реализира 07, така че е това, което са взели класове Включено. Знаейки, че 2003 г. е сигурно-лесно, за да останат сегашните и напред от ограничаване тогава един от тях трябва жертва лоялност към продукта и relearn на ъпгрейд или замяна! Това е продукт Живот Цикъл бебе! LOL Рик |
|
| |||
| |||
| Те само съобщение нова за да получите повече пари махнем теб. Ако Microsoft позволено да купуват версия и след това го актуализира с нови версии за няколко колко лесно би нашия живот се |
|
| |||
| |||
| Харесвам 2007 по-добре, защото всичко е по-лесна за достъп, когато просто заложени. Но аз DONT като начина, по който те се отстраняват на маржове. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Да ви купя пералня от супермаркета, а после получи годишната ъпгрейди за свободно до последния модел? Ако не, защо да не бъде по-различно за софтуер?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 13:31 |
| Арго актуализация на Microsoft Office 2007 | marve | Офис Suites & Приложения | 3 | 15 Юни 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2003 Основни | пухкави | Общи Софтуер Чат | 2 | 10 ноември 2007 04:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |