![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ok chlapi jen zeptat která verze Office si přejete.
I použití klasické verze 2003, protože 1 - je snadné použití a jednoduché najít nástroje 2 - Úřad'07 je obtížné používat jako já nejsem obeznámen s tím, že je také grafické založen a složitější k použití. A co vy? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
lol - přání jsem na výběr. Office XP v práci a stejné jako doma. Já bych rád k aktualizaci doma, ale Finančního výboru nebude mít nic ...
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2007 všude kolem mě.
Jsem stále nejste jisti, jak moc ji mám nejraději hned když se nepoužívá 2003 tak dlouho. Trvalo mi chvíli zvykat na to, mám docela rád na pásu i když si myslím.
|
|
|||
|
|||
|
2003 je dobrý. 2007, ale má více funkcí, a je jednodušší používat jednou jste tu visí na to!
lépe vypadá stejně, ale není přesně to je obrovský prodejní místo. Poté, co jste tu visí na to, 2007, je i lepší, podle mého názoru stejně
|
|
|
|||
|
|||
|
Nemůžu se obtěžoval s Office 2007. Máme ji na kolej a ve výchozím nastavení mé práce otevírá na tu místo z roku 2003 verze. Jen jsem don't get it. No ne, že jeho složité používat základní funkce, ale to se mi již jako Im muset hledat přes různé ikony a vyžaduje více času. Tak jsem se přepnout do roku 2003. Takže mnohem jednodušší: D bye bye 07:) lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Rok 2003 byl více uživatelsky přívětivý
2007 však vypadá lépe a při práci, kde je vše v jeho lepší program. Problémem většiny lidí je přizpůsobování se změnám. Nenáviděl jsem 2007, kdy vyšel první, ale teď myslím, že jeho mnohem lepší |
|
|
|||
|
|||
|
Podobně jako všechny změny programů a aplikací. Něco učení je požadováno. Vyrůstal jsem na 97-03 ale jakmile jsem začal školu v roce 2006 sem přišel roku 2007. Moje škola realizuje 07, takže je to, co já jsem si vzal na třídách. S vědomím, že rok 2003 byl asi jednodušší, aby se současný pobyt a ještě před pohotovostní pak je třeba se obětovat loajálnost k výrobku, a naučit se zapomenuté aktualizace nebo nahrazení! Je Životní cyklus dítě! LOL
Rick |
|
|
|||
|
|||
|
Jsou jen uvolnit novou získat více peněz Outta vás. Pokud Microsoft povoleno můžete zakoupit aktualizované vydání a pak jej na nové verze pro některé mnohem jednodušší, jak by náš život je
|
|
|
|||
|
|||
|
Rád 2007 lepší, protože všechno je snadnější, když svůj přístup jen stanoven. But I dont rád, jak se odstraní rozpětí.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Myslíte si koupit pračku od supermarketu, a pak si roční upgrady zdarma na nejnovější model? Pokud ne, proč by to nemělo být jiný software?