![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok momci samo zanima koju verziju sustava Office koji želite. Koristim classic 2003 verzija, jer 1 - to je jednostavan za uporabu i jednostavan za pronalaženje alati 2 - Ured'07 je teško koristiti jer nisam upoznat s time da je također baziran grafički i složen za korištenje. Što je s tobom? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - Želja mi je imao izbor. Office XP na radu i isto kao kod kuće. Volio bih da poboljsaju kod kuće, ali za financije Odbor neće imati bilo koji od nje ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 Svi oko mene. Ja sam još uvijek ne znate koliko mi je sada ipak više vole, nisu korišteni 2003 za tako dugo. Uze mi je dok se naviknuti na njega, dosta mi je činiti poput vrpce iako mislim.
|
| |||
| |||
| 2003 je dobra. ali 2007 ima više mogućnosti, te je lakše koristiti jednom što ste dobili dokučiti to! izgleda bolje, ali nije točno taj ogroman prodaja točku. Nakon što ste dobili dokučiti ga, 2007 dobro je bolje, po mom mišljenju anyway |
|
| |||
| |||
| Ne mogu se mucio sa Office 2007. Mi smo ga na faksu i po defaultu otvara moj rad na tu umjesto za 2003 verziju. JA pravedan dont 'dobiti Internet. Pa da ne njegove komplicirane za korištenje osnovnih značajki, ali mi je potrebno više kao Im vlasništvo to gledati kroz različite ikone i uzima više vremena. Tako sam se prebaciti na 2003. Tako je mnogo lakše: D bye bye 07:) lol |
|
| |||
| |||
| 2003 je više user friendly Međutim 2007 izgleda bolje i kada rade van gdje je sve bolje svojim programom. Problem većine ljudi je da se prilagođavaju promjeni. JA omrznut 2007, kada je prvi iziđe, ali sad mislim da njegova puno bolja |
|
| |||
| |||
| Kao i bilo kakve izmjene programa i apps. Malo je potrebno za učenje. Ja odrastao na 97-03 ali kada sam počela škola u 2006, ovdje je došao 2007. Moja škola implementira 07, tako da je ono što sam preuzeo na nastavu. Znajući da je 2003 bila je vjerojatno lakše, kako bi ostali ispred sadašnje i na rubnik onda se mora žrtvovati odanost proizvoda i relearn nadogradnju ili zamjenu! To je životni ciklus proizvoda beba! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Oni su samo release novu da bi dobili više novca outta vas. Ako Microsoft vam dozvoljeno da kupi i onda izdanje ažurirana je na nove verzije za nekoliko koliko jednostavnije bi naš život biti |
|
| |||
| |||
| Volim 2007 bolje jer sve je lakše pristupiti kada položi samo njen out. Ali JA dont poput kako su uklonjene marginama. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da li kupiti stroj za pranje rublja od supermarketa, a zatim dobiti godišnji za besplatnu nadogradnju na najnoviju model? Ako ne, zašto ga ne bi trebalo biti nikakvih različita za softver?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office & Applications | 1 | 21. studeni 2008 13:31 |
| Cant ažuriranje Microsoft Officea 2007 | marve | Office & Applications | 3 | 15. lipnja 2008 06:58 |
| Microsoft Office Basic 2003 | paperjast | Općenito Software Chat | 2 | 10. studeni 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |