![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok fiúk csak csodálkozó verziószámának Hivatal Ön szeretné. Használhatom a klasszikus változat, mert 2003 1 - könnyen használható és egyszerűen megtalálják eszközök 2 - Office'07 nehéz használni, mint én nem ismeri azt is, hogy a grafikus alapú és bonyolult a használata. Mi van veled? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - Bár volt a választás. Office XP és a munka azonos otthon. Szeretném frissíteni otthon, de a pénzügyi bizottság nem lesz rá ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 körül nekem. Én még mindig nem biztos benne, hogy sokkal inkább most azonban nem élt ilyen sokáig 2003. Elvitt egy darabig, hogy használják-e, én igen, mint a szalagot, bár azt hiszem.
|
| |||
| |||
| 2003 jó. de 2007-ben több lehetőség, és könnyebben használható, ha megvan a Kapaszkodj meg! néz ki jobban is, de amit nem igazán óriási eladási ponton. Ha már megvan a Kapaszkodj meg, 2007-ben is jobb, véleményem szerint mindenképpen |
|
| |||
| |||
| Nem érdekelte Hivatal 2007. Mi van a főiskolán, és alapértelmezés szerint a munkám megnyitja az ott ahelyett, hogy a 2003-as verzió. Csak nem értem. Hát nem is olyan bonyolult a használata alapvető jellemzőit, de azt nekem már az Im, hogy nézd át a különböző ikonok, és több időt vesz igénybe. Szóval kapcsolót 2003. Így sokkal könnyebb: D bye bye 07:) lol |
|
| |||
| |||
| 2003-ban több, felhasználóbarát A 2007 jobban néz ki, és mikor ki hol van, hogy egy jobb program. A probléma a legtöbb ember nem alkalmazkodik a változásokhoz. Utálom, amikor 2007 első jött ki, de most már úgy gondolom, hogy sokkal jobb |
|
| |||
| |||
| Mint minden olyan változás, hogy a programok és apps. Egy kis tanulás szükséges. Nőttem fel, de 97-03 után kezdtem iskolába, 2006-ban itt lépett 2007. Saját 07 iskola alkalmazza, hogy az, amit tettek osztályokon. Tudva azt, hogy 2003-ban valószínűleg könnyebb, annak érdekében, hogy felfüggeszti a jelenlegi és a korábban a járda, akkor meg kell feláldozni hűség a terméket, és a frissítés relearn vagy csere! A termék-életciklus baby! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Csak egy új kiadás, hogy minél több pénzt Outta Önnek. Ha a Microsoft meg lehet vásárolni kiadás, majd a frissítés, hogy az új változat néhány mennyivel könnyebb lenne életünk legyen |
|
| |||
| |||
| 2007 jobban tetszik, mert mindent könnyebb hozzáférést, ha annak csak meg. De azt ne, hogyan szeretné eltávolítani peremén. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Vásárolnak mosógép a szupermarketben, majd kap évente ingyenes frissítéseket a legújabb modellje? Ha nem, miért kellene, hogy ez nem lehet más a szoftver?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| A Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 13:31 |
| Cant frissítés a Microsoft Office 2007 | marve | Office & Applications | 3 | 15. június 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2003 Basic | bolyhos | General Chat szoftver | 2 | 10. november 2007 04:22 |
| Téma eszközök | |
| |