![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר חבר 'ה רק תוהה איזו גירסה של Office המועדפת עליך. אני משתמש הקלאסי כי גירסת 2003 1 - קל ופשוט לשימוש למצוא כלים 2 - משרד'07 קשה להשתמש כאשר אני לא מכיר אותו גם הוא הגרפי מבוסס ומורכב לשימוש. מה איתך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL - אני מאחל לו את הבחירה. Office XP בעבודה ועל אותו בבית. בשמחה לשדרג בבית אבל ועדת הכספים לא יהיה לכם די בזה ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 בכל רחבי בשבילי. אני עדיין לא בטוח עד כמה אני מעדיף את זה עכשיו אבל לא נעשה שימוש עבור כל כך הרבה זמן 2003. לקח לי זמן להתרגל לזה, אני עושה בדיוק כמו ברצועת הכלים למרות שאני חושב.
|
| |||
| |||
| 2003 הוא טוב. אבל 2007 יש תכונות נוספות, והוא קל יותר להשתמש פעם יש לך את לתלות בזה! נראה טוב יותר גם כן, אבל לא בדיוק thats ענק לנקודת המכירה. לאחר שקיבלתי את להיתקע על זה, 2007 היא גם טובה יותר, לדעתי, בכל מקרה |
|
| |||
| |||
| אני לא יכול להיות טרח עם Office 2007. יש לנו את זה בקולג 'או כברירת מחדל את עבודתי נפתח על שם במקום את גרסת 2003. אני פשוט לא מבינה את זה. ובכן, לא כל כך מסובך על מנת להשתמש בתכונות בסיסיות, אבל זה לוקח לי יותר כמו Im having להסתכל דרך סמלים שונים ולוקח יותר זמן. אז אני עובר 2003. אז הרבה יותר קל: D ביי ביי 07:) LOL |
|
| |||
| |||
| 2003 היה יותר ידידותי למשתמש עם זאת נראה יותר טוב 2007 או בעת עבודה מחוץ שבו הכל טוב יותר את התוכנית. הבעיה היא שרוב האנשים התאמת את השינוי. אני שונא את זה הראשון 2007 כאשר יצא אבל עכשיו אני חושב על הרבה יותר טוב |
|
| |||
| |||
| כמו כל שינוי תוכניות Apps. קצת למידה נדרשת. אני גדלתי על 97-03 אבל ברגע שאני התחלתי את בית הספר בשנת 2006, הגיע לכאן 2007. הספר שלי מיישמת 07 כך שזה מה יש לי לוקחים שיעורים ב. בידיעה כי 2003 היתה כנראה קלה יותר, כדי להישאר בעניינים ו קדימה של מתג אז יש להקריב את נאמנותם מוצר ו relearn שדרוג או החלפה! זה של מחזור חיי המוצר מותק! LOL ריק |
|
| |||
| |||
| הם רק לשחרר חדש כדי לקבל יותר כסף יוצא לך. אם מיקרוסופט מותר לך לקנות את המהדורה המעודכנת ולאחר מכן אותו כמה גרסאות חדשות עבור כמה היה יותר קל להיות חיינו |
|
| |||
| |||
| אני אוהב את 2007 טובה יותר, כי הכל קל יותר, כאשר הגישה שלה פשוט הניחו החוצה. Dont אבל אני אוהב איך הם הורידו את שוליים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
האם אתה קונה מכונת כביסה של סופרמרקט, ולאחר מכן לקבל שדרוגים שנתי בחינם האחרונה של המודל? אם לא, למה זה לא אמור להיות שונה עבור כל תוכנה?
__________________ serverguy |