![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai vaikinai tiesiog įdomu, kuris variantas "Office norite. Naudotis Classic 2.003 versija nes 1 - tai yra paprasta naudoti ir lengvai surasti įrankiai 2 - Biuro '07 sunku naudoti, kaip aš nesu susipažinęs su juo taip pat ji yra grafikai, kurių ir sudėtinga naudoti. Ką apie jus? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lol - noras turėjau rinktis. "Office XP" darbe ir pačios namie. Norėčiau atnaujinti savo namuose, tačiau Finansų komitete negali būti jokios jo ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 visi aplink mane. Aš vis dar nežinote, kiek aš norėčiau, nors dabar, nebuvo naudojamas 2003 m. taip ilgai. Paėmė mane, o priprasti prie to, man labai patiko juostelė nors manau.
|
| |||
| |||
| 2003 yra gera. tačiau 2007 m. dar daugiau funkcijų ir yra lengviau naudoti, kai jūs gavote hang of it! atrodo geriau, taip pat, bet thats nėra tiksliai didžiulis pardavimo tašką. Kai viskas pakabinti jį, 2007 m. ir geriau, mano nuomone, vistiek |
|
| |||
| |||
| I can't be bothered su Office 2007. Mes ją kolegijai ir pagal nutylėjimą mano darbas atveria ten vietoje 2003 m. versija. I just don't get it. Na jo ne tai, kad sudėtinga naudoti pagrindines funkcijas, bet tai trunka ilgiau kaip man Im atsižvelgdamas ieškoti per įvairias piktogramas ir užima daugiau laiko. Taigi aš galiu pakeisti iki 2003 metų. Taigi daug lengviau: D bye bye 07:) LOL |
|
| |||
| |||
| 2003 m. buvo patogesnę naudotojui 2.007 Vis dėlto atrodo geriau ir kai jūs dirbate, kur viskas yra savo geriau programa. Problema daugumos žmonių turi prisitaikyti prie pokyčių. Aš nekenčiau 2007 m., kai ji pirmą kartą išėjo, bet dabar manau, jos kur kas geriau |
|
| |||
| |||
| Kaip ir atliekant bet kokius programas ir programas. Mažai mokymasis yra būtinas. Užaugau ant 97-03, bet kai aš pradėjau mokykloje 2006 m., čia buvo 2007. Mano mokykla įgyvendina 07 taip, kad tai, ką turiu atsižvelgti klases. Žinant, kad 2003 m. buvo galbūt paprasčiau, siekiant sustabdyti dabartinę ir prieš pažaboti žmogus turi aukoti lojalumas produktui ir persikvalifikuoti, atnaujinti arba pakeisti! Tai Produkto gyvavimo ciklas baby! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Jie tik išleisti naują gauti daugiau pinigų outta you. Jei "Microsoft" leidžia jums pirkti leidimas ir tada atnaujinti ją prie naujų versijų per mažai, kaip daug paprasčiau būtų mūsų gyvenimas būtų |
|
| |||
| |||
| Man patinka 2.007 geriau, nes viskas yra paprasčiau naudotis, kai tik jos išdėstytos. But I dont like, kaip jie pašalinami skirtumai. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar perkate skalbimo mašiną iš prekybos centrų, ir tada kasmet atnaujinimus nemokamai naujausias modelis? Jei ne, tai kodėl jis negali būti jokios programinės įrangos skiriasi?
__________________ serverguy |