mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Kuru Microsoft Office Vai jūs dodat priekšroku? 2003 vai 2007?

Reply

Thread Tools
Old 3 marts 2009, 12:53
New Member Group

Ok, puiši, tikai jautājums, kuru versiju Office vēlaties.
I use classic 2.003 versiju, jo

1 - tas ir vienkārši lietot un viegli atrast līdzekļus
2 - Office '07, ir grūti izmantot kā es neesmu pazīstams ar to arī tas ir grafisks pamatā, un sarežģīti izmantot.

What about you?
Old 3 marts 2009, 12:58
Malware Group

lol - vēlas man bija izvēle. Office XP darbā un pašu mājās. I'd love to uzlabot mājās, bet Finanšu komitejas nebūs kāda tā ...

Mana sistēma: Tas viss ir mans ...

Processor (s):
C2D E6750 2.66GHz
Motherboard:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Graphics Card (s):
GeForce 8600GT
Sound Card:
Creative X-Fi
Hard Drive (s):
Maxtor 320Gb
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Dzesēšana:
Various Antec + Zalman 92mm
Tīkla / Internets:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (s):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operating System (s):
XP Pro SP3
Old 3 marts 2009, 13:36
Moderator Group

2.007 visapkārt man.

Es vēl nezinu, cik daudz es gribētu tagad, lai gan, nav izmantoti 2003 tik ilgi.

Bija man, bet, lai pierastu pie tā, man gluži tāpat lenti lai gan es domāju.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 3 marts 2009, 14:54
Loceklis

2003 ir labs. bet 2007 ir vairākas pazīmes, un ir vieglāk izmantot, kad jums karājas par to!
izskatās labāk kā labi, bet thats nav precīzi milzīgs pārdošanas punktā.
kad jums karājas tā 2007 ir krietni labāka, manuprāt vienalga
Old 3 marts 2009, 15:15
New Member Group

Es nevaru tikt bothered ar Office 2007. Mums tas ir pie koledžā un pēc noklusējuma mans darbs paver par tur nevis 2.003 versiju. Es tikko don't get it. Arī tā nav tik sarežģīti izmantot pamatiezīmes bet ņem mani ilgāk, jo Im nepieciešamības izskatīt dažādas ikonas un aizņem vairāk laika. Lai es varu pārslēgties uz 2003. Tik daudz vienkāršāk: D bye bye 07:) lol
Old Marts 4, 2009, 13:00
New Member Group

2003.gadā bija vairāk lietotājam draudzīgs

Tomēr 2.007 izskatās labāk, un ja strādājat vienā vietā, kur viss ir tā labāka programma.

Problēma vairumam cilvēku ir pielāgojas pārmaiņām. I hated 2.007, kad tā pirmo reizi iznāca, bet tagad es domāju, ka tā daudz labāk
Old Marts 4, 2009, 14:46
Loceklis

Tāpat kā jebkuras programmas un progr izmaiņām. Maz mācīšanās ir nepieciešama. Es uzaugu par 97-03 bet tad, kad es sāku skolā 2006.gadā, šeit ieradās 2007. Mana skola īsteno 07 tā, ka ir tas, ko esmu klases on. Zinot, ka 2003.gadā bija iespējams vieglāk, lai saglabātu pašreizējās un nākotnē ar ierobežotu tad vienam ir upuri lojalitāti pret produktu un jaunu mācīties kādreiz uzlabošana vai nomaiņa! Tas Product Life Cycle baby! LOL

Rick
Old Marts 5, 2009, 11:28
New Member Group

Tie tikai presei jauns, lai iegūtu vairāk naudas outta jums. Ja Microsoft ļauj Jums iegādāties valodā un pēc tam atjaunina to jaunas versijas maz cik daudz vieglāk būtu mūsu dzīve būt
Old Marts 5, 2009, 13:26
New Member Group

Man patīk 2.007 labāks, jo viss ir vieglāk piekļūt tad, kad tās vienkārši izklāstīts. Bet es dont tāpat kā tās izņemt peļņu.
Old Marts 5, 2009, 13:52
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Tom Billington View Post
Ja Microsoft ļauj Jums iegādāties valodā un pēc tam atjaunina to jaunas versijas maz cik daudz vieglāk būtu mūsu dzīve būt
Viņi tāpat nebūtu nekādas naudas, lai viņi nebūtu jāmaksā tur izstrādātājiem, līdz ar to nebūs jaunu versiju, jo šajā pasaulē nekas nav bezmaksas.

Vai jūs iegādājaties veļas mazgājamo mašīnu no lielveikalā, un pēc tam saņemt ikgadēju jauninājumus bez maksas jaunākais modelis?

Ja ne, kāpēc to nevar būt atšķirīgi programmatūras?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.