![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, puiši, tikai jautājums, kuru versiju Office vēlaties. I use classic 2.003 versiju, jo 1 - tas ir vienkārši lietot un viegli atrast līdzekļus 2 - Office '07, ir grūti izmantot kā es neesmu pazīstams ar to arī tas ir grafisks pamatā, un sarežģīti izmantot. What about you? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - vēlas man bija izvēle. Office XP darbā un pašu mājās. I'd love to uzlabot mājās, bet Finanšu komitejas nebūs kāda tā ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2.007 visapkārt man. Es vēl nezinu, cik daudz es gribētu tagad, lai gan, nav izmantoti 2003 tik ilgi. Bija man, bet, lai pierastu pie tā, man gluži tāpat lenti lai gan es domāju.
|
| |||
| |||
| 2003 ir labs. bet 2007 ir vairākas pazīmes, un ir vieglāk izmantot, kad jums karājas par to! izskatās labāk kā labi, bet thats nav precīzi milzīgs pārdošanas punktā. kad jums karājas tā 2007 ir krietni labāka, manuprāt vienalga |
|
| |||
| |||
| Es nevaru tikt bothered ar Office 2007. Mums tas ir pie koledžā un pēc noklusējuma mans darbs paver par tur nevis 2.003 versiju. Es tikko don't get it. Arī tā nav tik sarežģīti izmantot pamatiezīmes bet ņem mani ilgāk, jo Im nepieciešamības izskatīt dažādas ikonas un aizņem vairāk laika. Lai es varu pārslēgties uz 2003. Tik daudz vienkāršāk: D bye bye 07:) lol |
|
| |||
| |||
| 2003.gadā bija vairāk lietotājam draudzīgs Tomēr 2.007 izskatās labāk, un ja strādājat vienā vietā, kur viss ir tā labāka programma. Problēma vairumam cilvēku ir pielāgojas pārmaiņām. I hated 2.007, kad tā pirmo reizi iznāca, bet tagad es domāju, ka tā daudz labāk |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā jebkuras programmas un progr izmaiņām. Maz mācīšanās ir nepieciešama. Es uzaugu par 97-03 bet tad, kad es sāku skolā 2006.gadā, šeit ieradās 2007. Mana skola īsteno 07 tā, ka ir tas, ko esmu klases on. Zinot, ka 2003.gadā bija iespējams vieglāk, lai saglabātu pašreizējās un nākotnē ar ierobežotu tad vienam ir upuri lojalitāti pret produktu un jaunu mācīties kādreiz uzlabošana vai nomaiņa! Tas Product Life Cycle baby! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Tie tikai presei jauns, lai iegūtu vairāk naudas outta jums. Ja Microsoft ļauj Jums iegādāties valodā un pēc tam atjaunina to jaunas versijas maz cik daudz vieglāk būtu mūsu dzīve būt |
|
| |||
| |||
| Man patīk 2.007 labāks, jo viss ir vieglāk piekļūt tad, kad tās vienkārši izklāstīts. Bet es dont tāpat kā tās izņemt peļņu. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vai jūs iegādājaties veļas mazgājamo mašīnu no lielveikalā, un pēc tam saņemt ikgadēju jauninājumus bez maksas jaunākais modelis? Ja ne, kāpēc to nevar būt atšķirīgi programmatūras?
__________________ serverguy |