![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Ok chłopaki po prostu zastanawiasz się, która wersja pakietu Office może wolisz.
Używam klasycznej wersji 2003, ponieważ 1 - to jest proste w użyciu i proste do znalezienia narzędzi 2 - Office'07 jest trudne do wykorzystania jako nie jestem zaznajomiony z tym także jest graficznych opartych i skomplikowane w obsłudze. What about you? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
lol - pragną miałem wyboru. Office XP w pracy i takie same w domu. I'd love to uaktualnienie w domu, ale Komitetu Finansowego nie będzie miał z niego ...
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2007 r. wszyscy wokół mnie.
Ja nadal nie wiesz jak wiele Wolę teraz jednak nie korzystał 2003 tak długo. Zajęło mi trochę czasu, aby przyzwyczaić się do tego, mam dość jak Ribbon choć myślę.
|
|
|||
|
|||
|
2003 jest dobra. ale 2007 ma więcej funkcji i jest łatwiejszy do wykorzystania po dostałem go powiesić!
wygląda lepiej, ale nie dokładnie thats ogromny punktu sprzedaży. Po zapoznaniu się z jej zawiesić, 2007 jest lepszy, moim zdaniem tak czy owak
|
|
|
|||
|
|||
|
I nie może być kłopot z pakietem Office 2007. Mamy go na kolegium i domyślnie otwiera mojej pracy na tym, zamiast w 2003 r. wersji. I just don't get it. Dobrze, że jej nie skomplikowane używać podstawowych funkcji, ale ma do mnie już jako Im konieczności zapoznania się z różnymi ikonami i zabiera więcej czasu. Więc mogę przejść do roku 2003. Tak więc dużo łatwiejsze: D bye bye 07:) lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Rok 2003 był bardziej przyjazny dla użytkownika
Jednak 2007 wygląda lepiej i podczas pracy, gdzie wszystko jest lepsze programu. Problemem większości ludzi jest dostosowanie się do zmian. Znienawidziłem 2007, gdy po raz pierwszy wyszła, ale teraz myślę, że jej o wiele lepiej |
|
|
|||
|
|||
|
Podobnie jak wszelkie zmiany w programach i aplikacje. Trochę nauki jest wymagane. Dorastałem na 97-03, ale gdy zacząłem szkołę w 2006 r., przybył tu 2007. Moja szkoła realizuje 07 tak, że jest co mam wziąć na klasy. Wiedząc, że 2003 r. był prawdopodobnie łatwiej, w celu utrzymania obecnego i przed krawężnika następnie należy ofiarę lojalność wobec produktu i relearn aktualizacji lub wymiany! To Cykl życia produktu baby! LOL
Rick |
|
|
|||
|
|||
|
Oni tylko prasowa nową, aby uzyskać więcej pieniędzy outta Ciebie. Jeśli Microsoft dopuszcza do kupna, a następnie uaktualnione wydanie go do nowej wersji dla kilku ile łatwiej byłoby nasze życie jest
|
|
|
|||
|
|||
|
Lubię 2007 lepiej, bo wszystko jest łatwiejsze, kiedy jego dostęp tylko określone. Ale ja dont podobny sposób usunięte marginesów.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Czy kupić pralkę z supermarketu, a następnie uzyskać roczne aktualizacje za darmo do najnowszego modelu? Jeśli nie, to dlaczego nie mogą być inne dla oprogramowania?