![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok guys întrebam doar versiunea de Office pe care o preferaţi. Eu folosesc clasic versiunea 2003, pentru că 1 - este usor de folosit si simplu de a găsi instrumente 2 - Office'07 este greu pentru a le utiliza ca eu nu sunt familiarizaţi cu ea de asemenea, este pe bază de grafic şi complexă pentru a utiliza. Ce e cu tine? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - fi vrut sa am posibilitatea de a alege. Office XP la locul de muncă şi de la acelaşi domiciliu. I-ar plăcea să faceţi upgrade la domiciliu, dar Comitetul de Finanţe nu va avea nici de aceasta ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În jur de 2007, toate pentru mine. Sunt încă nu sunt sigur cat de mult te prefera, acum insa, nu s-au folosit 2003 de atâta timp. Mi-a luat ceva timp să te obişnuieşti cu el, mi-a placut cum ar fi destul de Panglică deşi cred.
|
| |||
| |||
| 2003 este un lucru bun. 2007, dar are mai multe caracteristici, şi este mai uşor de utilizat o dată pe care le-aţi patarama-o! arata mai bine, dar nu exact Thats un mare punct de vânzare. Odată ce v-aţi patarama-o, 2007 este si mai bine, în opinia mea, oricum |
|
| |||
| |||
| Eu nu pot fi deranjat cu Office 2007. Avem-o de la facultate şi, în mod implicit munca mea se deschide pe acolo în loc de versiunea 2003. Eu doar nu sa-l aduc. Bine că nu sa complicat de a utiliza caracteristicile de bază, dar este nevoie de mine mai Im având ca să te uiţi prin diferite icoane şi ia mai mult timp. Aşa că trecerea la 2003. Deci, mult mai usor: D pa pa 07:) lol |
|
| |||
| |||
| 2003 a fost mult mai user friendly Cu toate acestea arată mai bine şi mai 2007, atunci când locul de muncă în cazul în care totul este sa o mai bună program. Problema cea mai mare de oameni au este adaptarea la schimbare. 2007, când am urât-o prima dată, dar acum cred că ei de mult mai bine |
|
| |||
| |||
| Ca la orice modificare a programelor şi apps. Un pic de învăţare este necesară. Am crescut la 97-03, dar o dată am început şcoala în 2006, aici a venit 2007. Şcoala mea implementeaza 07, astfel încât este ceea ce am luat de pe clase. Ştiind că 2003 a fost, probabil, mai uşor, pentru a rămâne actual şi în perspectivă a stopa, atunci trebuie să o jertfă de loialitate a unui produs şi relearn actualizarea sau înlocuirea! Este produs ciclului de viaţă baby! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Ei doar o nouă lansare pentru a obţine mai mulţi bani ies de tine. Dacă aveţi Microsoft permis să cumpere ediţie, şi apoi să-l actualizat noile versiuni pentru câteva cum ar fi mult mai uşor, viaţa noastră se |
|
| |||
| |||
| Îmi place mai 2007, pentru că totul este mai usor de acces doar atunci când sa stabilit. Dar am dont place modul în care au scos la marje. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Îţi cumpăr o maşină de spălat de la supermarket, apoi obţine anual upgrade gratuit la cel mai recent model? Dacă nu, de ce nu ar trebui să fie diferit pentru software-ul?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |