![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok chlapi len opýtať ktorá verzia Office si prajete. I použitie klasickej verzie 2003, pretože 1 - je jednoduché použitie a jednoduché nájsť nástroje 2 - Úřad'07 je ťažké používať ako já nejsem oboznámený s tým, že je tiež grafické založený a zložitejšie na použitie. A čo vy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - želanie som na výber. Office XP v práci a rovnaké ako doma. Já bych rád k aktualizácii doma, ale Finančného výboru nebude mať nič ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 všade okolo mňa. Som stále nie ste istí, ako moc ju mám najradšej hneď keď sa nepoužíva 2003 tak dlho. Trvalo mi chvíľu zvykať na to, mám docela rád na pásu aj keď si myslím.
|
| |||
| |||
| 2003 je dobrý. 2007, ale má viac funkcií, a je jednoduchšie používať raz ste tu visí na to! lepšie vyzerá rovnako, ale nie je presne to je obrovský predajné miesto. Potom, čo ste tu visí na to, 2007, je aj lepšie, podľa môjho názoru rovnako |
|
| |||
| |||
| Nemôžem sa obťažoval s Office 2007. Máme ju na koľaj a v predvolenom nastavení mojej práce otvára na tu miesto z roku 2003 verzie. Len som don't get it. No ne, že jeho zložité používať základné funkcie, ale to sa mi už ako Im musieť hľadať cez rôzne ikony a vyžaduje viac času. Tak som sa prepnúť do roku 2003. Takže oveľa jednoduchšie: D bye bye 07:) lol |
|
| |||
| |||
| Rok 2003 bol viac užívateľsky prívetivý 2007 však vyzerá lepšie a pri práci, kde je všetko v jeho lepšie program. Problémom väčšiny ľudí je prispôsobovanie sa zmenám. Nenávidel som 2007, keď vyšiel prvý, ale teraz myslím, že jeho oveľa lepšie |
|
| |||
| |||
| Podobne ako všetky zmeny programov a aplikácií. Niečo učenia sa požaduje. Vyrastal som na 97-03 ale akonáhle som začal školu v roku 2006 sem prišiel roku 2007. Moja škola realizuje 07, takže je to, co já jsem si vzal na triedach. S vedomím, že rok 2003 bol asi jednoduchší, aby sa súčasný pobyt a ešte pred pohotovostný potom sa treba obetovať lojálnosť k produktu, a naučiť sa zabudnuté úprava alebo nahradenie! Je Životný cyklus dieťa! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Sú len uvoľniť novú získať viac peňazí Outta vás. Ak Microsoft povolené môžete zakúpiť aktualizované vydanie a potom ho na nové verzie pre niektoré oveľa jednoduchšie, ako by náš život je |
|
| |||
| |||
| Rád 2007 lepšie, pretože všetko je jednoduchšie, keď svoj prístup len stanovený. But I dont rád, ako sa odstráni rozpätie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Myslíte si kúpiť práčku od supermarketu, a potom si ročné upgrady zdarma na najnovší model? Ak nie, prečo by to nemalo byť iný softvér?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Microsoft Office Excel 2003? | jkamara77 | Office & Aplikácie | 1 | 21. novembra 2008 13:31 |
| Cant aktualizáciu Microsoft Office 2007 | marv | Office & Aplikácie | 3 | 15 júna 2008 06:58 |
| Microsoft Office 2003 Základné | načechraný | Všeobecné Software Chat | 2 | 10. novembra 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |