![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок момци само занима коју верзију система Оффице који желите. Користим цлассиц 2003 верзија, јер 1 - то је једноставан за употребу и једноставан за проналажење алати 2 - Уред'07 је тешко користити јер нисам упознат са тиме да је такође базиран графички и сложен за коришћење. Шта је са тобом? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лол - Жеља ми је имао избор. Оффице КСП на раду и исто као код куће. Волео бих да побољшају код куће, али за финансије Одбор неће имати било који од ње ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 Сви око мене. Ја сам још увек не знате колико ми је сада ипак више воле, нису коришћени 2003 за тако дуго. Узе ми је док се навикнути на њега, доста ми је чинити попут врпце иако мислим.
|
| |||
| |||
| 2003 је добра. али 2007 има више могућности, те је лакше користити једном што сте добили докучити то! изгледа боље, али није тачно тај огроман продаја тачку. Након што сте добили докучити га, 2007 добро је боље, по мом мишљењу Аныуаы |
|
| |||
| |||
| Не могу да се муци са Оффице 2007. Ми смо га на факултету и по дефаулту отвара мој рад на ту уместо за 2003 верзију. ЈА праведан донт 'добити то. Па да не његове компликоване за коришћење основних функција, али ми је потребно више као Им власништво то гледати кроз различите иконе и узима више времена. Тако сам се пребацити на 2003. Тако је много лакше: Д Бые Бые 07:) лол |
|
| |||
| |||
| 2003 је више усер фриендлы Међутим 2007 изгледа боље и када раде ван где је све боље својим програмом. Проблем већине људи је да се прилагођавају промени. ЈА омрзнут 2007, када је први изиђе, али сад мислим да његова пуно боља |
|
| |||
| |||
| Као и било какве измене програма и аппс. Мало је потребно за учење. Ја одрастао на 97-03 али када сам почела школа у 2006, овде је дошао 2007. Моја школа имплементира 07, тако да је оно што сам преузео на наставу. Знајући да је 2003 била је вероватно лакше, како би остали испред садашње и на рубник онда се мора жртвовати оданост производа и релеарн надоградњу или замену! То је животни циклус производа беба! ЛОЛ Рицк |
|
| |||
| |||
| Они су само релеасе нову да би добили више новца оутта вас. Ако Мицрософт вам дозвољено да купи и онда издање ажурирана је на нове верзије за неколико колико једноставније би наш живот бити |
|
| |||
| |||
| Волим 2007 боље јер све је лакше приступити када положи само њен оут. Али ЈА донт сличан како су уклоњене маргинама. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Да ли купити машина за прање веша од супермаркета, а затим добити годишњи за бесплатну надоградњу на најновију модел? Ако не, зашто га не би требало да буде никаквих различита за софтвер?
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| Мицрософт Оффице Ексцел 2003? | јкамара77 | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 13:31 |
| Цант ажурирање Мицрософт Оффицеа 2007 | марве | Оффице & Апплицатионс | 3 | 15. јуна 2008 06:58 |
| Мицрософт Оффице Басиц 2003 | паперјаст | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 10 новембар 2007 04:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |