![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Tamam çocuklar sadece Office Tercih sürümünü merak. Ben klasik 2003 versiyonunu kullanın çünkü 1 - kullanımı kolay ve basit araçları bulmak için 2 - Ofis'07 kullanmak zordur bunu aşina değilim olarak da grafik temel ve kullanımı karmaşıktır. Peki ya sen? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol - Ben bir seçim olmasını isterdim. Office XP eser ve aynı evde. Evde ancak yükseltme için Finans Komitesi tüm bu olmaz mutluluk duyarız ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2007 tüm benim için etrafında. Hala ne kadar şu anda da bu tercih, bu yüzden uzun süre 2003 kullanılmaz emin değilim. Ama sanırım bana bir süre sürdü bu, öyle Kurdele oldukça gibi görün.
|
| |||
| |||
| 2003 iyidir. ancak 2007, daha fazla özellik ve kullanımı siz onu asmak var kolay! de, daha iyi görünüyor, ancak tam olarak büyük bir satış noktası şu. siz onu asmak var, 2007 çok daha iyidir, bana göre yine de |
|
| |||
| |||
| Ben Office 2007 ile rahatsız olamaz. Biz kolej bulunan ve varsayılan olarak benim kadar açılır Bu 2003 sürümü yerine. Sadece alamadım. Peki onun bu temel özelliklerini kullanmak için karmaşık değildir, ancak uzun Im farklı simgeler bakmak zorunda kalmadan ve daha fazla zaman alır gibi aldı. Ben 2003 geçin. Çok kolay: D güle güle 07:) lol |
|
| |||
| |||
| 2003 daha fazla kullanıcı dostu oldu Ancak 2007 daha iyi görünüyor ve size burada her şey onun daha iyi bir program çalışır. Çoğu insan var Sorun değiştirmek adapte olduğunu. Ne zaman önce çıktı ama şimdi düşünüyorum 2007 nefret ve çok daha iyi |
|
| |||
| |||
| Programları ve uygulamaları herhangi bir değişiklik gibi. Küçük bir eğitim gereklidir. Ben 97-03 ama büyüdüm sonra ben 2006 yılında okula başladı, işte 2007 geldi. Okul böylece on sınıfları ne almış olduğu 07 uygular. 2003 belki daha kolay olduğunu bilmek, in order ve öncesinde sonra bir ürün için sadakat fedakarlık ve yükseltme veya değiştirme relearn gemlemek güncel kalmak için! Bu Ürün Yaşam Döngüsü bebeğin! LOL Rick |
|
| |||
| |||
| Onlar sadece size daha fazla para çıkar için yeni bir sürüm. Microsoft ve sonra yeni sürümleri için kaç ne kadar kolay hayatımızın olacak güncellenmiş sürümü satın almak için izin |
|
| |||
| |||
| Çünkü her şey daha kolay erişmek için 2007 daha iyi gibi zaman onun sadece bir şekilde. Ama nasıl kenarlarını kaldırılır sevmiyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu süpermarketlerden ve sonra bir çamaşır makinesi satın almak mı yıllık yükseltmeleri en son modeli ücretsiz? Neden herhangi bir yazılım için farklı olmamalıdır Eğer değilse?
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |